Хранителният режим на Джей Ло

Здравословно, вкусно, много вода и задължителните 1200 калории на ден

eva.bg 23 June 2018

Режимът на Джей Ло включва предимно плодове и зеленчуци, но не е строга диета с малко калории. Пред медиите певицата споделя, че важното е да пие през целия ден много вода и да не се лишава от необходимите 1200 калории на ден. Ето как протича един хранителен ден на Джей Ло, в който тя разкрива кои са любимите й храни и напитки.

За закуска тя предпочита да си направи протеинов шейк, който ще я зареди с енергия и добро настроение. Той включва любимите й плодове, без които тя твърди, че животът би бил безвкусен и безинтересен. А това са ягодите (три четвърти чаша), къпините (четвърт чаша) и малините (четвърт чаша). В блендера се добавят и чаша йогурт, лъжица протеин на прах, канела, чаена лъжичка мед и няколко капки лимон. Сместа може да се разрежда с вода или лед. Бръммм...и е готов силният старт на деня.

След като кейлът бе определен като суперхрана с изключително много полезни свойства, той, макар и не особено вкусен, влезе в дневния режим на звездите.

Джей Ло често обядва със салата с кейл и сирене, като добавя печени тиквени семки и овкусява със зехтин, лимонов сок и морска сол.

За следобедна закуска задължително хапва плод, като най-предпочитаният за нея е ябълката.

Вечерята е основното хранене за деня. Винаги съдържа чисто месо, без кокал, тлъстина или кожа и в добавка са различни зеленчуци на пара или соте. Сред често похапваните ястия за вечеря за Джей Ло са пилешките гърди на грил с гарнитура от сотирано брюкселско зеле и печен сладък картоф.

А за десерт? Задължително нещо с шоколад – бисквитка, малко кексче или 2-3 блокчета чист органичен шоколад. Нали всеки заслужава да се поглези в края на деня?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР