73 въпроса към Жизел Бюндхен

Какво прави супермоделът, когато не спасява света от екологични катастрофи

eva.bg 15 June 2018

Снимка: Vogue

Жизел Бюндхен сякаш може всичко. Тя е майка на две деца, има щастлив брак с Том Брейди, невероятна кариера на модел (през която, както тя е пресметнала, е имала между хиляда и две хиляди корици на списания), снимала е на айсберг и на върха на водопад, посланик е на ООН за околната среда, може да пилотира хеликоптер и да свири на акустична китара, пише книга “Lessons: My Path to a Meaningful Life“ - за нея няма невъзможни неща. „Средната ми скорост е 100 мили в час“, шегува се Бюндхен по време на участието си във видео рубриката на Vogue. Бразилският супермодел отваря вратите на дома си в Масачузетс и докато се забавлява с дъщеря си и се уговаря със съпруга си за семейната ваканция, отговаря на 73-те въпроса на репортера.

Вижте във видеото кое е най-романтичното нещо, което е правил Том за нея, на какво го е научила тя и на какво той нея, какви съвети би дала на по-младите си колежки, какво колекционира, коя е любимата й песен за караоке, с какво иска да я запомнят.

Жизел краси и юлската корица на Vogue. В галерията можете да видите и впечатляващите кадри, заснети от фотографското дуо Inez & Vinoodh.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР