Какво прави Жизел на задната седалка на таксито

eva.bg 11 May 2017

Снимка: getty images/guliver

Жизел Бюндхен не се плаши от задръстванията, защото за нея времето, прекарано в таксито, няма как да е загубено. 36-годишният модел използва висенето по задръствания доста пълноценно – медитира на задната седалка на колата.

„Задната седалка на таксито може да изглежда като доста необичайно място за медитация, но докато си в задръстване, обикаляйки града с милион задачи, това е перфектното време да откриеш центъра си и прави пътуването доста по-приятно“, заяви в интервю Бюндхен.

Жизел, която има две деца (на седем и на четири години) от съпруга си Том Брейди, открила силата на медитацията в началото на двадесетте си години. Тя е твърдо убедена, че да намериш време за медитация е изключително лесно.

Хубавото на медитацията е, че можеш да я практикуваш навсякъде. И аз наистина съм медитирала навсякъде – в самолет, в такси, докато ми правят прическата или ме гримират, сутрин в леглото, докато съм сред природата...“, каза още Бюндхен. „Трябват ти само 20 минути. А дори с натоварена програма като моята, винаги можеш да намериш 20 минути за медитиране“, допълва тя.

Е, вече знаете с какво да запълвате времето си на задната седалка на таксито.

 

1 КОМЕНТАР
1
Ив
12 May 2017, 22:10

Благодаря. Молитвата към Бог е за предпочитане пред медитацията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР