Звездите, чието слабо място е сексът

eva.bg 05 June 2018

Хю Джакман и Стинг. Тантричен секс – това е техниката, благодарение на която австралийският актьор и музикантът твърдят, че могат да правят секс в продължение на часове без прекъсване. Под часове разбирайте от 5 до 8 часа, а това си е вече наистина впечатляващо. И двамата имат дългогодишни съпруги, коeто означава, че проблеми в брака им липсват и може би има нещо общо с тънкостите на тантричния секс и щастливите половинки.

Робърт Дауни Джуниър. През 90-те американските папараци не спираха да го преследват заради звучните му авантюри в Лос Анджелис, задължително украсени с много секс и дрога. „Дълги години бях вманиачен по секса и по пениса ми. Няма защо да го крия“, признава актьорът.

Дейвид Духовни е един от малцината, които публично признаха, че имат проблеми със секса в смисъл, че са пристрастени и искат непрекъснато да го правят. И това се оказва наистина проблем, защото включва гледане на много порно и често изневеряване. В крайна сметка той се опита да се „излекува“ от манията си по секса, като влезе в клиника. Дали наистина се справи, не знаем, но бракът му не оцеля. Разведоха се с Теа Леони, като основен проблем се оказа именно сексът и по-точно огромните количества от него.

За още звезди, които са пристрастени към секса, може да прочетете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР