Как Бела Хадид се справя с ниското си самочувствие

eva.bg 02 June 2018

Колкото и странно да ви звучи дори и Бела Хадид, която един от ангелите на Victoria’s Secret и един от най-скъпоплатените модели в момента, има своите моменти на несигурност и ниско самочувствие. 21-годишната моделка признава, че въпреки всеобщото мнение на хората, че е много уверена и дори „надута и превзета“, на нея й е трябвало много време да постигне „мир“ със себе си и с начина, по който изглежда. „Имах слаба талия и несъразмерно големи бедра, бях някак ръбата. Сега обичам всичко в себе си, но не винаги е било така. Сестра ми (Джиджи Хадид б.а) беше много атлетична и понякога й завиждах. Лицето ми също изглеждаше доста странно“, споделя Бела.

„Хората непрекъснато ме критикуват. Трябваше ми много време да спра да слушам какво се говори за мен, да изключа телефона и компютъра. Сега знам, че хората около мен, са единствените, чието мнение наистина има значение. Научих, че винаги ще има такива, които ще ме мразят, но единственото, което мога да направя е да ги игнорирам и просто да се приема, каквато съм и да обичам себе си. Често си мисля – ей, искам да те видя и да ти кажа – аз не съм лош човек, не ме мрази, не бъди груб с мен. Но наистина няма смисъл. Сега го знам“, добавя моделката.

Тази седмица Бела беше разкритикувана от журналисти, че си е правила пластични операции, което тя отрече: „Направете ми скенер, за да се убедите. Страх ме е от филъри и игли. Не бих оплескала лицето си“.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР