Чантата на сезон пролет-лято’18

Bum bag/fanny pack или просто чанта на кръста – как да носим този тренд, без да си личи, че сме излезли от снимачната площадка на филм от 90-те?

Ина Иванова 31 May 2018

От прегръщащите тялото чанти на Gucci до спортните овърсайз модели на Fenty x Puma - това вече не е грозната чантичка, която баща ви носи на лятната ви почивка. Налице са повече кожени и значително по-елегантни варианти на ретро класиката. Можете да я носите както по обичайния начин през кръста, така и през рамо и “cross-body“. Без значение дали я харесвате, или не – тя е завладяла пролетно-летните колекции. И ако присъдата на подиума не е била достатъчно тежка, то стрийт модата окончателно преобразява представите и на най-големите скептици.

Ако вече се чудите как да я комбинирате, ето ви и няколко варианта. Лесно може да я използвате като колан за дънковото си яке или палто. Да направите силуета на лятната си рокля по-женствен, като сложите чантата така, че да подчертае талията. Да заложите на сет от блейзър и панталон в един цвят или просто да е дънки и тениска и сложете „bum bag-а по диагонал през тялото за по-различна визия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР