Кое е това момиче?

„Тогава дори не подозирах каква огромна част от живота си ще прекарам пред камерите”

eva.bg 27 May 2018

Попзвездата Кайли Миноуг навършва 50 години и в чест на юбилея публикува в инстаграм профила си свои снимки от различни периоди от живота си. Една от тях е тази нейна детска снимка, направена от чичо й у дома в Мелбърн, Австралия. „Тогава дори не подозирах каква огромна част от живота си ще прекарам пред камерите” – написа певицата, чиято кариера стартира с няколко роли в телевизионни сериали, първата от които получава едва на 8-годишна възраст.

Кайли сподели и своя снимка от 2005 г., когато бе диагностицирана с рак на гърдата и вече бе преминала през химиотерапия, поради което и на кадъра е с момчешки къса коса.

„Това десетилетие ме изправи пред предизвикателството, наречено „рак на гърдата”, но с помощта на семейството си, приятелите, лекарите и на всички вас, успях да се справя” – призна звездата и допълни, че от тежкото изпитание, през което е преминала, е научила две простички неща – да се грижи за себе си и да е поне малко егоист.

През 2017 г- Кайли се раздели с годеника си – британският актьор Джошуа Сас, по-млад от нея с 20 години. Въпреки това обаче, тя се чувства щастлива, дори само от простичкия факт, че е жива. Затова смята да благодари на живота и да празнува рождения си ден с голямо, лудо парти – нещо, което никога не е било в стила й.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР