Сърцето на Кайли пак е разбито

eva.bg 03 February 2017

Кайли и Джoшуа

Снимка: getty images/guliver

Не й върви на Кайли Миноуг в любовта. Няколко дни след като заяви в интервю как с радост ще вземе фамилното име на годеника си Джошуа Сас след сватбата им, стана ясно, че годежът е развален. И причината е, че 29-годишният Джошуа станал „прекалено близък“ с 34-годишната испанска актриса Марта Милънс.

Според слуховете Кайли разбрала, че Джошуа й изневерява и след огромен скандал го изхвърлила от дома им в Лондон. Смята се, че Джошуа станал близък с Марта миналата година покрай снимките на сериала „No Tomorrow“ в Канада, където двамата играят. Близки до 48-годишната Кайли твърдят, че е съкрушена, а сърцето й разбито. Тя и Сас започнаха връзка през 2015 година.

И доказателство за това, че на Кайли определено не й върви в любовта, е дългият списък с мъже, които й разбиваха сърцето. Предишната й връзка бе с испанския модел Андре Веленкосо, с когото се разделиха през 2013 г. Преди това сърцето й бе разбито от Оливие Мартинез, с когото имаха връзка от 2002 до 2007, от модела Джеймс Гудин, с когото излиза от 1999 до 2002, от Майкъл Хътчинс, Лени Кравиц, Джейсън Донован.

Преди време в интервю Кайли заяви, че май грешката, която прави с мъжете, е че все залага на красавци. За разнообразие следващият път може да пробва с някой грозник.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР