Някой е спал в леглото на Риана

eva.bg 11 May 2018

Полиция бе повикана в дома на Риана в Лос Анджелис след сигнал, че някой е влязъл в къщата и е пренощувал там. Когато органите на реда пристигнали сутринта в дома, те сварили 26-годишния Едуардо Леон, който се чувствал като у дома си там. Вече е в затвора с гаранция от 150 000 долара.

За щастие, Риана не е била в къщата тази вечер и не е имала директен сблъсък с натрапника. Не е ясно дали той е успял да открадне нещо или престоят му е бил свързан със сталкерски подбуди. Факт е обаче, че певицата е предприела сериозни мерки относно сигурността в имението й.

Междувременно Риана, която бе една от звездите на Мет Гала преди няколко дни в Ню Йорк, призова дамите да се научат да проявяват самоирония и да спрат да се тревожат толкова за теглото си. „Истината е, че просто трябва да започнете да се смеете на себе си. Аз знам, кога изглеждам зле и килограмите са в повече, знам и кога съм в перфектна форма. Научила съм се да се приемам и в двата случая. Не съм родена като моделите на Victoria's Secret, но въпреки това се чувствам красива и имам самочувствие, когато се гледам в огледалото облечена само по бельо“, каза Риана.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР