Риана: Обличайте се така, че да се чувствате добре

Защо трябва да сме само един и същи размер, пита Риана

eva.bg 01 January 2019

Снимка: getty images/guliver

Риана може да не е в най-перфектната си форма в момента, но пък няма намерение да ви се извинява за това. Според нея няма проблем, ако не влизаш само в един и същ размер дрехи. Защото, както споделя 30-годишната певица, „трябва да се обличаме така, че да се чувстваме добре“.

„Аз имам много непостоянно като килограми и форми тяло. Един ден може да влизам във впит по тялото ми тоалет и да изглеждам добре, а след няколко дни или седмица да се налага да облека нещо доста широко, което да прикрие формите ми. Затова и всеки път, когато погледна в гардероба, избирами в зависимост от тялото си в момента. Модата би трябвало да е именно такава, защо трябва да сме само един и същ размер. Повечето от нас имат и слаби седмици, и пълни седмици. Понякога краката ни изглеждат добре, понякога не, понякога ръцете ни са перфектни, друг път не са. Затова и избираме дрехи в зависимост от седмицата“, казва още Риана.

Може би не е зле да я послушате, момичета. Не изпадайте в депресия, когато не може да влезете в дънките си – тази седмица явно сте за по-голям размер дрехи. Което не означава, че никога няма да носите любимия си деним – важното е дрехите да ви карат да се чувствате добре, а не обратното.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР