Не приема любовния си живот за провал

eva.bg 04 May 2018

Кайли и Джошуа Сас, с когото се разделиха малко преди да сключат брак

Снимка: Instagram

Кайли Миноуг цял живот търси любовта, имала е късмета и щастието да бъде с едни от най-желаните и интересни мъже, но въпреки това винаги връзките са свършвали с разбито сърце. В миналото остана и мечтата й да има дете. Последното любовно разочарование бе от страна на годеника й Джошуа Сас, който тя хвана в изневяра и вместо със сватба, връзката им приключи с много сълзи.

Въпреки разочарованията обаче, тя категорично отказва да приеме любовния си живот за провал. 49-годишната певица заяви: „Моята цел никога не е бил бракът. Не съм мечтала точно за това, въпреки че въпросите за брака сигурно ще ме преследват до смъртта. Често описват и представят любовния ми живот като пълен провал, но аз не гледам по този начин на нещата. Да, имаше много драматични моменти, но не е ли така при всички? Само аз ли съм преживявала подобни неща“, риторично пита звездата.

„Разбира се, че се чудя какво би било да бъда майка и да погледна в очите на децата си, но съдбата си е съдба. Няма да лъжа, това ми носи тъга, но няма да се оставя тези чувства да ме завладеят. Имам предвид... какво мога да направя? А и дори по някакво чудо да забременея на тази възраст, въобще не съм сигурна, че ще успея да се справя. Освен това има голяма вероятност ако/когато срещна някой, той вече да има деца. Мога да си се представя като мащеха“, заяви преди време тя в друго интервю. Така че, не я мислете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР