Принц Хари е на диета

eva.bg 30 April 2018

Снимка: getty images/guliver

Обикновено бъдещата булка е тази, която минава на строг хранителен режим преди сватбата. Все пак това е нейният специален ден, тя иска да бъде най-красивата жена, а роклята трябва да й стои безупречно. В случая с Меган Маркъл и принц Хари обаче нещата са по-особени, защото и двамата ще са еднакво важни на 19 май, когато цял свят ще гледа сватбата им. Затова и бъдещата му съпруга го сложи на строга диета.

Хари стана член на специален VIP фитнес клуб, където таксата е 575 паунда на месец. Освен почти ежедневните тренировки, той е спрял въглехидратите, което означава, че така любимите му хамбургери вече са в миналото. Поне до сватбата. Затова пък акцент в менюто му са къдраво зеле, киноа и много фрешове.

Меган винаги е била привърженик на здравословния и по-диетичен начин на живот. Тя напълно промени хранителния режим на Хари и досега той е свалил почти три килограма, което за неговата физика си е доста и веднага си пролича“, разкриват близки до двамата.

 

 

1 КОМЕНТАР
1
Леа
01 May 2018, 04:43

Пълни глупости - 3 кг са нищо за човек висок почти 2 метра.

Меган не стои добре в цялата картинка, не защото е добра или лоша, мястото не и е там. Тя си е едно обикновено момиче, пробило то си знае как във филмовия свят и единствената причина, поради която Хари си измисля други несъществуващи сходства е, че е впечатлен от уменията и под чаршафите. Бил е с много по-интелигентни, по-умни, по-образовани, със сходни интереси...но явно никоя не го е впечатлявала толкова на тъмно...и когато мине моментът на отрезвяването, ще остане нищото. И не защото единият или другият не става, те просто не са един за друг. За разлика от брат му и Кейт.

ТВОЯТ КОМЕНТАР