Мелания ли е новата Даяна?

Ако семейната трагедия в двора на Уиндзорите започна от увлечението на Чарлс по грозноватата Камила Паркър-Боулс, в случая с манекенката от словенското Ново место ролята на фаталната изкусителка се пада на простоватата порноактриса Сторми Даниелс

Борис Ангелов 12 April 2018

Снимка: getty images/guliver

Помните ли печалния образ на лейди Даяна от последните месеци и години от живота й с принц Чарлз? В същата роля влиза напоследък първата дама на Америка Мелания Тръмп. И в драмата отново е замесена жена, която значително отстъпва на жертвата.

Ако семейната трагедия в двора на Уиндзорите започна от увлечението на Чарлс по грозноватата Камила Паркър-Боулс, в случая с манекенката от словенското Ново место ролята на фаталната изкусителка се пада на простоватата порноактриса Стефани Клифърд, известна с бурното си артистично произвище Сторми Даниелс. Целият свят тръпне да разбере как ще се развие сапунената опера в Белия дом. Свидетелствата за разлома в първото семейство вече са налице.

Мелания Тръмп за пореден път демонстрира нежелание да застане до съпруга си, като не го придружи на Молитвената закуска с участието на лидери от 130 държави, включително председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и кмета на София Йорданка Фандъкова през втория уикенд на февруари. Преди това, в края на януари, в последния момент отказа да лети с него до Световния икономически форум в Давос, където президентът имаше тежка схватка със световни водачи като Макрон и Меркел. Мелания предпочете да посети имението на семейството във Флорида, което доста пострада от урагана Ирма, но изкара там само 24 часа.

Тя стана първата жена на президент, която не влезе заедно с него в залата на американския парламент за първото му обръщение към нацията – речта за състоянието на съюза, след една година на поста. Мелания присъства в залата, но нито веднъж не се усмихна, а гледаше лошо от балкона. Излязоха и кадри, на които личи как първата дама се опитва да оттласне ръката на президента от своята, докато вървят един до друг към хеликоптер №1 на Америка.

Най-предизвикателната й поява обаче беше, когато демонстративно се облече в бяло – цвета, който жените демократки избраха като знак на протест срещу лошото отношение на Тръмп към слабия пол. „Държи се като Даяна преди развода с Чарлс“, анализираха политическите наблюдатели и светските редактори в САЩ.

Милиардерът е излизал с порнозвездата Сторми Даниелс през 2006 г. Това става буквално месеци след като Тръмп се е оженил за приказната и вече бременна красавица Мелания и успоредно с процедурата за придобиването на американско гражданство от балканската хубавица. „Аферата ни се разигра веднага след раждането на най-малкия му син Барън, докато госпожата се занимаваше с бебето“, наля масло в огъня порноактрисата.

Сторми не се е задоволила с платените й преди изборите 130 000 долара, за да си трае. Получила сумата, в момента тя обикаля студиата и отрича да е неин подписът под писмото, че никога не е имала любов с Тръмп, публикувано от адвокатите му. 

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР