Просто Мелания Тръмп

eva.bg 07 May 2016

Мелания Тръмп все по-често, все по-смело и все по-охотно приема въпроси от типа на „Как се виждате като Първа дама в Белия дом?” „Ще бъда традиционна Първа дама – като Бети Форд или Джаки Кенеди” – скромно отговаря тя. Най-вероятно обаче 46-годишната днес съпруга на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп никога не си е и мечтала за приказката, която изживява в момента. Нейната история е историята на eдна истинска Пепеляшка. 

Тя е родена в малко градче в Словения, по онова време част от социалистическа Югославия, в панелно жилище. На 16 става модел и заминава за Милано, след това за Париж. Среща Доналд Тръмп през 1998 г. в Kit Kat, клуб в Ню Йорк. Отказва да му даде телефонния си номер обаче, защото го е видяла да пристига на партито с друга жена. Според легендите той настоял и макар че историята мълчи как точно се е случило всичко, очевидно в крайна сметка Доналд е успял. Женят се през 2005 г. като на сватбата им в Палм Бийч Мелания носи рокля на Dior за 200 хиляди долара. Когато я питат за хобитата й, Мелания отговаря чисто и просто: „Пилатес и да чета списания”. Трогателно, нали? В момента обаче, освен пилатес и четенето на списания, тя си има и бизнес хобита - развива собствени линии бижута и козметика.

Ако съпругът й Доналд Тръмп влезе в Белия Дом, Мелания ще е първата в историята Първа дама на САЩ, която е изцяло чужденка. И със сигурност ще е първата първа дама на САЩ, позирала за списание полугола, полегнала върху кожи и... хм, омотана във вериги (вижте галерията).

Доналд Тръмп обаче очевидно има предпочитания към източноевропейките предвид факта, че предишната му съпруга Ивана е родена в Чехословакия.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР