Разбраха се за попечителството над кучетата

eva.bg 11 March 2018

Снимка: getty images

Дженифър Анистън и Джъстин Теру, които се разделиха изненадващо преди по-малко от месец се разбраха за попечителството над кучетата си. Джъстин е страстен защитник за правата на животните и работи в тясно сътрудничество с приют за бездомни животни, където помага да се намерят осиновители за изоставените кучета и котки. Анистън също не веднъж е демонстрирала любовта си към любимците си и дори ги е показвала в рекламни кампании и фотосесии. И предвид факта, че двамата нямат деца не е чудно, че подялбата на четирите им кучета е била най-трудната част от договорките след раздялата.

Е, бялата овчарка Доли, териера Клайд и питбула Софи са поверени на актрисата, която ще ги отглежда в имението си в Бел Еър, а Теру ще се грижи за другия питбул в апартамента си в Ню Йорк. Двамата обаче ще имат право да виждат любимците си по график за посещения, който разработват в момента.

Относно подялбата на финансите и имуществото двойката няма никакви разногласия – всичко е решено и описано в „железен предбрачен договор“. Според близки на Анистън, тя е подготвяла документа месеци преди сватбата и ще е невъзможно Теру да избяга от него.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР