Приказката свърши – Анистън и Теру се развеждат

Решението било взаимно и взето в края на миналата година

eva.bg 16 February 2018

Снимка: getty images/guliver

След две години брак и общо седемгодишна връзка, Дженифър Анистън и Джъстин Теру решиха да сложат край на отношенията си като двойка. Според официално изявление, разпространено от двамата, решението е било взаимно и е взето в края на миналата година. Оставали си обаче добри приятели и възнамерявали да поддържат добри отношения.

За последно двамата съпрузи бяха заснети заедно на първи януари по време на почивката им в Мексико. Явно са посрещнали новата година именно като приятели, след като решението за развода вече е било взето.

Преди около седмица пък Анистън отпразнува 49-я си рожден ден, като на няколкото пуснати в социалните мрежи снимки от партито в дома й се вижда, че са били само жени – нейни близки приятелки.

Причината за раздялата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру не е ясна, но западните медии вече започнаха да спекулират, че може би има нещо общо с развода на Брад Пит и Анджелина Джоли. Анистън и Пит бяха женени от 2000 до 2005 година, след което той откри любовта в лицето на Джоли.

"Защо смятам, че той е правилният човек за мен ли? Всичко, което знам е, че с него се чувствам напълно видяна и забелязана, чувствам се обожавана във всеки един аспект. И това извежда на преден план най-доброто в мен, защото наистина много го обичам. Той е толкова добър човек. Боли ме само като си помисля, че нещо би могло да го нарани“, заяви преди време Анистън по адрес на Теру. Е, явно е било любов, но за съжаления и тя има срок на годност.

В галерията ни може да видите снимки, запечатали моменти от седемгодишната любов между Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР