Дженифър Анистън и Джъстин Теру – каква е тайната на успешната им връзка

eva.bg 03 January 2018

Снимка: getty images/guliver

Въпреки че медиите многократно ги събират и разделят, Дженифър Анистън и Джъстин Теру се радват на дългогодишна и щастлива връзка. Двамата сключиха брак през 2015, а са заедно от 2010. И въпреки че много „експерти по брака и връзките“ пророкуваха раздялата им заради факта, че нямат деца, очевидно това изобщо не е фактор в отношенията им. Друга е тайната на щастливия им брак. И тя е, че прекарват доста време разделени.

Двамата наскоро се събраха, за да отпразнуват Нова Година в Кабо Сан Лукас, Мексико. Преди това бяха принудени да живеят разделени няколко месеца, защото снимаха филми в различни американски щати.

„Те откриха това, което работи добре и в полза на връзката им. А именно - прекарват доста време разделени заради работните им ангажименти. Оказва се, че това помага много на отношенията им. Дори когато са заедно в Ню Йорк, Джъстин прекарва няколко дни сам или пък тя отделя време само за нея и приятелките й. Като не са всяка минута заедно сякаш удължават медения си месец до безкрай“, коментират техни приятели пред западните медии.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР