Ето защо Анистън не се интересува от развода на Брад Пит

eva.bg 29 September 2016

Щом се разбра, че Анджелина Джоли и Брад Пит се развеждат, медиите мигновено насочиха вниманието си към Дженифър Анистън. Все пак, той я изостави именно заради Джоли и всички очакваха да видят задоволство и нескрита радост в звездата от „Приятели“.

Анистън обаче не дари фотографите дори с бегла усмивка и категорично отказва да коментира развода. Това е тема, която изобщо не я засягала. Е, след като видяхме новата фотосесия на съпруга й Джъстин Теру за ноемврийския брой на Men's Health, разбираме защо за нея Брад Пит отдавна е в миналото. Истината е, че в момента 45-годишният Теру изглежда доста по-добре от Пит, в което сами може да се убедите. Да не забравяме, че той е маниак на тема фитнес и здравословна храна, което обяснява перфектната му форма.

Освен в сериала „Останалите“, скоро ще може да се насладите на прекрасното му тяло и в дългоочаквания филм „Момичето от влака“ по едноименната книга. И докато Анистън отказва да коментира развода на годината, то покрай интервютата си Теру бе принуден да коментира случващото се. И бе достатъчно лаконичен: „Аз съм дете на разведени родители и единственото, което мога да кажа, е – ужасна новина за децата им“.

В друго интервю пък той сподели каква според него е тайната на успешния му (поне засега) брак с Анистън: „Ценим чувството си за хумор, разбираме се и се уважаваме. Знам, че изглежда прекалено простичко, но това е истината.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР