Междузвездният секссимвол Адам Драйвър

„Лицето ми прилича на оригами“ – шегува се той. Жена му Джоан, с която са заедно още от студентските години, обаче обожава ръста му от 1,90 м, гарвановочерната му коса, плътните му устни, че дори и големия му нос

eva.bg 13 December 2017

Новите „Междузвездни войни: Последните джедаи“ са на прага ни. Голямата премиера на Епизод VIII е на 15 декември, тайнствена мъгла обгръща сюжета и ако знаем нещо за филма, то е, че Хан Соло вече е мъртъв. Макар че дори и това не е съвсем сигурно. Сигурното е, че освен добре познатите ни Марк Хамил (като Люк Скайуокър) и отишлата си от нашата галактика точно преди една година легенда Кари Фишър (като принцеса Лея), ще гледаме и новите междузвездни герои – Дейзи Ридли като Рей, с която е Силата сега, Джон Бойега като Фин и Адам Драйвър като харизматичния „лош“ Кайло Рен.

И понеже винаги сме си падали по лошите момчета и добрите актьори, избрахме да ви представим в няколко щрихи именно него – принца на мрака Кайло Рен, пардон – Адам Драйвър.

1. Преди да стане актьор, Драйвър е бил морски пехотинец. Записва се в армията след терористичните атаки в Ню Йорк на 11 септември 2001 г. от патриотични чувства. Тогава е на 18 и по собствените му думи ври и кипи от хормони и агресия. „В училище бях организирал истински „боен клуб“, досущ като онзи във филма на Дейвид Финчър. Достатъчно беше някое момче да мине покрай мен и да ме пита как съм и аз се мятах върху него и започвах да го бия“ – казва актьорът. Истински се излекува от агресията си, когато го приемат актьорско майсторство в „Джулиард“ благодарение на... монолозите на Шекспир, чрез някои от които успява да изрази собствените си чувства и това го балансира завинаги. Днес Адам ръководи фондация, която се занимава с организирането на театрални представления и други арт прояви специално за военните.

със съпругата си Джоан Тъкър

2. Плащал е наем на родителите си. Адам е роден в Сан Диего. Майка му е паралегал (юрист без висше образование), а баща му – проповедник. Двамата се развеждат, когато Драйвър е още дете, и майка му се омъжва за баптистки свещеник. Адам и сестра му трябвало да пеят в църковния хор и да водят доста спартански живот. Преди да се включи в армията, Адам започва работа, за да си изкарва прехраната, изпратен е да живее в задната стая на къщата и плаща наем на майка си и втория си баща. Те го карат дори да си купи собствен хладилник и не го допускат въобще до дневната. Драйвър познава добре лайфстайла тип Пепеляшка, тъй като и по-късно в живота си – когато го приемат в „Джулиард“, преди да си наеме апартамент, живее известно време в килера на жилището на свой далечен роднина.

3. Всеки ден изяжда по 6 яйца. В началото на кариерата си Адам поддържал форма с едно печено пиле всеки ден. После обаче преминал на яйца и до днес изяжда всеки ден по 6 яйца, 4 от които – без жълтъците. За ролята си във филма на Мартин Скорсезе „Тишина“ (2015), където играе свещеник, отслабва с 22 килограма по най-вредния начин – с глад и хапчета за обезводняване.

4. Никога не гледа филмите си, защото преживяването е стресиращо и мъчително за него. Първия път, когато се гледал – в епизод от сериала на HBO „Girls“, големият му пробив – едва не припада от ужас, а след последния – „Междузвездни войни: Силата се пробужда“, където играе за първи път Кайло Рен – вдига температура и има сериозни стомашни проблеми. „Исках обаче да видя поне какво се случва, тъй като през цялото време във филма нося тежка маска“ – казва Драйвър.

5. Не се възприема като секссимвол. „Лицето ми прилича на оригами“ – шегува се той. Жена му Джоан, с която са заедно още от студентските години, обаче обожава ръста му от 1,90 м, гарвановочерната му коса, плътните му устни, че дори и големия му нос.

1 КОМЕНТАР
1
Галактиеския
27 December 2017, 00:54

Ако този...пълен със брадавици и бенки по Фейса е сексимвол то тогава аз трябва да съм Галактическият сексимвол,стига с таз насаждана красота от грозофили

ТВОЯТ КОМЕНТАР