Почина Хю Хефнър

Създателят на "Плейбой" умря от естествена смърт на 91 години в дома си в Лос Анджелис

eva.bg 28 September 2017

Снимка: getty images/guliver

На 91-годишна възраст почина създателят на "Плейбой" Хю Хефнър. „Отиде си в мир от естествена смърт в дома си – имението Плейбой, обграден от близките си“, се казва в официалното съобщение, разпространено от семейството му.

Все още няма информация кога и къде ще е поклонението, но със сигурност се знае къде ще гробът му: преди доста години той си купи парцел до най-известната блондинка за всички времена – Мерилин Монро. Защото както казваше приживе Хефнър - „Пикасо е имал свой розов и син период. Аз съм в русия си период. И май няма да изляза от него”.

Хефнър е роден на 9 април 1926 година, през 1953-та създава „Плейбой“, превръщайки го в безспорен медиен феномен. Става милионер и започва да живее живот, за който мечтаят почти всички мъже.

Русокосите зайчета в живота му са толкова много, че бройката надвишава 2000 (според негови изчисления). Сам признава, че през леглото му са минавали средно 11 от 12 момичета на месеца в списанието. „Създаването на „Плейбой“ беше най-добрият начин да сбъдна тийнейджърската си мечта да правя много секс“, казва той.

Но и неговото сърце е било разбивано, при това не веднъж. За жените, които са оставили следа в живота му, може да прочетете тук. Последната му съпруга е Кристъл Харис. Тя е с 60 години по-млада от него, сключиха брак през 2012 година и е била до него в последните му дни.

„Как свалям жените ли? С изречението „Казвам се Хю Хефнър“, с усмивка коментираше великият любовник!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР