Търсят къде да свият семейното си гнездо

eva.bg 19 September 2017

Дженифър Лопес и Алекс Родригез се очертават като стабилна двойка, която вече прави смели планове за бъдещето си. Западните медии разкриват, че двамата търсят къде да свият семейното си гнездо.

Те започнаха да излизат в началото на годината, а в момента търсят апартамент в Манхатън, който да е достатъчно голям, за да побере тях и децата им. Дженифър има жилище в Ню Йорк, но Алекс живее основно в Маями, където има голямо имение. Той няма апартамент в града и очевидно са решили, че е време за първи общ дом. А причината да се спрат на Ню Йорк е, че тук Дженифър снима сериала си „Shades of Blue“, който се радва на голям успех.

„Имам страхотна връзка и май за първи път мога да кажа това и наистина да го мисля. Не, че предишните ми връзки не са били изпълнени с любов и приключения, но за първи път се чувствам така, сякаш взаимно се правим по-добри хора. Имаме една истинска и чиста любов. Единственото, което искаме, е да сме си опора и да се правим щастливи. Няма егоизъм в отношенията ни и това усещане е толкова красиво“, заяви наскоро Джей Ло.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР