В гардероба на Дженифър Лопес

eva.bg 09 June 2017

Както може да се досетите, звезда като Дженифър Лопес има толкова огромна и скъпа колекция от дизайнерски дрехи и аксесоари, че гардеробът й е като пещерата на Али Баба и 40 разбойници – пълен до тавана със съкровища. Колкото и да не ви се вярва, наистина е така.

Танцьорът Дерек Хъф е имал късмета да бъде допуснат до това сакрално място и обясни, че там има толкова много неща, че е нужна стълба, за да се стигат най-високите рафтове. Просто се усвоява всяко свободно пространство, защото певицата пази неща дори отпреди 20 години.

„Наистина има стълба в гардеробната й. И имам предвид истинска, голяма и висока стълба. Също като в „Красавицата и звяра“, разказа той в интервю.

Дерек имаше уникалния шанс да работи с Дженифър Лопес в шоуто за танци World of Dance, покрай което станали близки. „Тя е като еднорог. Много е мила и отзивчива. С годините сякаш се подмладява, вместо да остарява“, продължава с хвалебствията танцьорът.

Преди няколко години Дженифър Лопес  показа част от това огромно помещение, което служи като гардероб, на списание People. Не знаем дали изглежда по същия начин в момента, във видеото не се вижда и въпросната стълба, но още тогава е впечатляващо с размера си. Само може да гадаем с още колко тоалета и аксесоари се е увеличила колекцията й през тези две-три години, защото Джей Ло не изхвърля нищо.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР