Градско сафари

Елегантно, екзотично, по лятному свежо и леко небрежно. Но-най главното е, че нито едно животно, ако не смятаме мъжете с разбити сърца, не е пострадало

Свобoда Сидерова 13 July 2017

От лято на лято перманентният тренд се връща на мода. Подиумът изобилства с немалко препратки към подходящото облекло за асфалтовите джунгли. Преосмисляйки темата с особена изобретателност, дизайнерите залагат на контраста между бруталност, грубост и женственост. Бюти колегите им също излизат на лов. Sisley демонстрира любов към пътувания и безстрашие за приключения. Тройната бронзираща пудра Phyto-Touche Sun Glow Powder е интересна не само с дизайна си – златен мотив на зебра, загатващ за скритата вътре светлина, но с пудрената крем текстура, която прилепва идеално към кожата. Кремообразният хайлайтър стик Phyto-Blush Twist, пак на същата марка, е още едно доказателство, че сме подвластни на първичните инстинкти.

Наивистичният дизайн на продукта 2 в 1 – балсам и червило, Max in Pocket на Too Cool For School е намигване към котешката природа на всяка жена. Кой каза мяу? И Cartier проявява интерес към дивите обитатели на саваната и буйната растителност. Страстен, темпераментен и чувствен, ароматът La Panthere още от създаването си е пътеводна звезда за смелите и независими съблазнителки. В сърцето на композицията се крие образът на пантерата, символ на къщата, пресъздаден чрез анималистични нотки на мускус. Грацията на хищника и неукротимият му нрав са източник за вдъхновение за лимитираното издание. Познатият графичен силует, изящно изрязан в дълбочината на флакона, се крие сред преливаща в златно трева.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР