Наталия Кобилкина и нейната голяма гръцка сватба

Наталия Кобилкина (33) ще се омъжва на 11 юни на гръцки остров. Как се стигна дотам и кой е Такис Дретакис (39) – новият мъж в живота й, призван да сбъдва мечтите на сексоложката за Малдивите и нов дом

Адриана Попова 08 June 2017

Снимка: личен архив

Наталия, как започна историята ти с Такис?

Когато се разведох (с предишния си мъж Делчо Добрев – б.а.), ми се освободи пространство. Такис работеше като мениджър на хотел в Банско, с него се познавахме отпреди, защото аз водех там част от семинарите си, но изобщо не си обръщахме внимание. Един ден дойде и попита – добре ли сте. Казах му – разведох се и ми малко е тъжно. И той – значи сте свободна и мога да ви поканя на вечеря. Аз закъснях за вечерята с около 2 часа, защото имах семинар. Вместо в 9 се появих към 11,30 като Пепеляшка с дълга пола. Беше късно за вечеря и отидохме да пием чай. Бях много изненадана колко дълбок разговор водихме – за болка, за религия, за духовност и култура. Имахме общи теми, защото и двамата много пътуваме по света, говорим няколко езика, космополитни сме. И някак си много бързо се завъртя историята... Аз имах много обожатели, но той просто дойде и си ме взе. Започна веднага много плътно – вечери, срещи, излизания, ухажвания. Още на първата ни вечеря той каза – аз май ще се оженя за теб. Разсмях се – как така? И той – ти си точно това, което съм търсил цял живот.

Какво е търсил?

Винаги бил искал жена, която да е умна, активна, луда, красива, сексуална, успешна, с интересен живот, равностойна партньорка. Не понасял жени, които стоят вкъщи, готвят, чистят, не му трябвала такава.

Какъв е Такис по професия?

Семейството му е имало голям бизнес с нощни заведения в Атина, но са го продали, вече са възрастни хора и сега си почиват. Той е с две висши образования. Завършил е мениджмънт на туризма в Швейцария, след това – финансово образование в Лондон, има стаж във Франция, в Монако е живял 2 години и затова говори френски. След като завърши работата си в Банско, аз го мотивирах да започне собствен бизнес. Цяла година съм му надувала канчето. Една жена трябва да мотивира своя мъж – ти можеш повече, ти можеш повече. И той направи компания, която се занимава с управление на хотели. После го мотивирах, че искам ритрийт център, където да провеждам семинарите си. Аз постоянно пускам нови и нови неща. Направих нови теми – как да привлечеш и задържиш класен мъж, как да получиш покана за брак. Това, което прилагам успешно в личния си живот, моментално го давам като знание на хората... И той направи ритрийт център, ще го открием на 1 май. В Рибарица, ще се казва „Сикрет бутик“ – като малък замък е, с хубав басейн, барбекю, тенис корт, с гледка към планината и една река, която те събужда сутрин. Ще бъде европейски център за медитации и духовно развитие, ще работим с водещи йога центрове по света, които ще изпращат групи тук, защото е много евтино, а те имат нужда от такова място – усамотено, с добър сервиз, с добра зала. С Такис и двамата сме лудо влюбени в България и предпочитаме да живеем и да привличаме инвестиции тук, а не в нашите държави, въпреки че имаме прекрасни семейства и възможности там.

Значи няма да избягаш в Атина.

Тука ми хареса повече от Атина. За почивка Гърция е прекрасна, острови, лято, но за живот в България ми харесва повече. Гърция сега се изнася тук, защото им е много трудно с тази политика. Ние мрънкаме, но сме много по-добре.

С Такис сте се сгодили, как се случи?

Това, което харесвам в Такис е, че той реализира всички мои мечти. Казах му, скъпи мой, имам една мечта и само един достоен мъж може да я осъществи – да ми подари рожден ден на Малдивите. И той – ох, ти имаш големи мечти, жена. И започна да се чуди как да го направи. Но успя да организира всичко за рождения ми ден в края на ноември. Беше приказно, великолепен остров, хубави къщи. На рождения ми ден отиваме на вечеря. И изведнъж сервитьорът носи 3 кутийки. А аз – леле, някак се уплаших, цялата треперя, отварям една кутийка – нищо няма, втора – нищо, трета – нищо. Накрая виждам, че има торта и отгоре на тортата стои пръстен. И той – ще се ожениш ли за мен. Бооже! Беше много уплашващо, честно да ти кажа.

Защо?

Не очаквах и не исках. Бях му казала, че принципно не съм готова да се женим, защото тъкмо съм се развела и искам да живеем на семейни начала, без брак. Обаче той има друга представа за живота, иска брак, всичко да е официално. И половин година по-късно ще се женим. На 11 юни.

Къде ще е твоята голяма гръцка сватба?

Реших, че искам да е на остров „Мамма Миа“. На Скиатос. Да дойда с яхта от морето. Вече ангажирахме хотел, на брега, там правят най-добрите гурме вечери. Не искам голяма сватба, 30-40 човека. Според Такис едва ли ще бъдат под 100.

Ще има ли някакви специални ритуали?

В Гърция е много странно, че първо трябва да се ожениш в църквата. И много хора правят само църковен брак, защото се брои за официален.

Твои роднини ще дойдат ли?

Моето семейство, както и много приятели от България. Ще бъде сватба на 4 езика – гръцки, руски, английски и български – и сега ни е проблем как да комбинираме хората с тези езици.

следваща страница »
3 КОМЕНТАРА
3
Nar
12 June 2017, 07:35

Не познавам Наталия Кобилкина и намирам заниманията й за пълна тъпотия, но това е само мое мнение и не значи, че те са такива.
Обаче много харесвам хора, които умеят да сбъдват мечтите си и да са щастливи. Тази мацка очевидно го може.
Пожелавам й много щастие, здраве и още мечти, които да сбъдва :)

2
Диана
09 June 2017, 10:10

Като не ви харесва, не четете. Така или иначе вас никой не иска да ви интервюира. ха-ха!

1
Tania
08 June 2017, 18:45

Ще повърна! Кой го е грижа за купволяка и производните му?! Боже, слез и си прибери вересиите.....

ТВОЯТ КОМЕНТАР