Eнергия за отлично самочувствие

Ще бъде ли новият белтъчен коктейл VitaEnergy конкурент на другите средства за отслабване?

02 May 2017

Грижата за безопасността на продуктите VitaEnergy не се ограничава само със закупуването на суровини. Тя започва още на първоначалния етап, когато се разглеждат съставът и формулата на добавките. Съответните групи учени - разработчици, отделът, който се занимава с безопасността на продукцията, а също така и правният отдел, проверяват доколко всички съставки са безвредни. Нито един от тях не бива да е забранен в световен или регионален мащаб.

- Окончателното съдържание на продукта и неговият етикет се проверяват и оценяват от вътрешна група експерти и юристи, за да бъдат уверени, че отговарят на всички национални стандарти.

- В добавката не са използвани алергени и изкуствени консерванти, на етикетите точно са описани хранителните свойства на продукта.

Стандартизацията при производството на VitaEnergy и внимателното подбиране на съставките, в съответствие с регламентираната процедура, гарантират производството на качествен продукт за отслабване.

Ефективността на добавката е потвърдена и от специалистите. Според диетолози и гастроентеролози в състава на коктейлите влизат активни компоненти, които изгарят мазнините, в това число и природните белтъчни съединения — пептиди. Те въздействат на метаболизма, позволявайки изгарянето на повече калории за по-кратко време. Приемуществото на тези пептидни съединения е в това, че с тяхна помощ отслабвате без големи физически натоварвания. Достойнството на новия коктейл се състои и в това, че съдържа оптимално количество белтъчини, необходими на организма за пълноценното му функциониране.

Белтъчините са основният строителен материал на мускулния корсет. Именно мускулите употребяват основното количество въглехидрати. Това означава, че колкото са повече мускулите в организма, толкова по-добре работи тялото, използвайки за храна натрупаните мастни клетки. Белтъчините във VitaEnergy са с високо качество - серумен протеин - това е отлично очистен протеин, получен по метода на ултра филтрацията. Те не съдържат мазнини и холестерин, и действат възстановяващо и стимулиращо на организма. Вторият тип -  белтъчен изолат — вещество, получено в резултат на най-сложни химически реакции. Съдържа рекордно количество аминокиселини и се усвоява бързо от организма.

Важен е и фактът, че VitaEnergy може да се използва самостоятелно или в комплексни програми за отслабване, заменяйки едно от храненията. Сега вече отслабването е лесно като никога.

 

 

1 КОМЕНТАР
1
Veneta N.
03 July 2017, 13:43

Работата ми е доста напрегната и смъквам стреса с фитнес. Физическите упражнения, обаче, повишават апетита ми. За това прилагам следния хранителен режим - сутрин и обяд ям колкото и каквото искам. Никакви ограничения. Вечер изяждам един плод - банан, ябълка, или круша и изпивам една чаша Vita Energy. Когато си лягам не чувствам глад и в същото време няма никаква тежест в корема. Храня се пълноценно , без ограничения и в същото време не наддавам нито грам. )))

ТВОЯТ КОМЕНТАР