Слънце в дланите

Най-добрият начин да почувстваме безкрайността на лятото е да усилим жегата

Свобoда Сидерова 26 June 2017

Thom Browne

Слънчевите бани и солариумът могат да доведат до сериозни кожни проблеми, но това не означава, че сме обречени да бъдем бледи. Никакъв шанс. Още повече че визажистите единодушно обявяват лятото на 2017-а за сезон на свежестта.

Матовият бронзант е подходящ за контуринг, перленият – за придаване на сияние
Едва ли някой ще има нещо против тренда. Първо, подмладява, второ, освежава, трето, четете подробностите по-нататък. Alexander Wang, Blumarine, Altuzarra и Dasha Gauser имитират последствията от UV светлината без защитен крем. В което няма нищо лошо. Въпросът е загарът да изглежда... случаен и естествен. Наясно сме, че макиажът е изкуство, но Thom Browne определено прекалява. Оранжевият тен подсказва, че е използвано не бронзиращо средство, а автобронзант спрей.

Практикум
Името бронзант е малко подвеждащо. Кожата трябва да изглежда не бронзова, а целуната от слънцето и със здравословен блясък. За нанасяне използвайте голяма пухкава четка. Преди да я прекарате по лицето леко я тръснете, за да отстраните излишното количество. Концентрирайте се преди всичко върху слепоочията и скулите, като не забравите да минете леко с четката през носа и брадичката. Ако косата е на конска опашка, нанесете малко и около ушите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР