Стилът на... Ейми Сонг

Мода+интериорен дизайн е магическата формула на суперуспешната блогърка

Александра Рамирез 23 March 2017

Снимка: getty images/guliver

Ейми Сонг е класирана на второ място за най-успешен блогър в световен мащаб след Киара Ферани. Американката с азиатски корени има какво да предложи – сайтът й Song of Style събира над 2 млн. месечни посещения и е след най-следените IT момичета в социалните мрежи. Тя развива еднакво добре 2 успешни кариери – за нея интериорният дизайн и модата вървят ръка за ръка. Докато още е студентка стартира блога си с идеята да наблегне повече върху вътрешния декор. Оказва се обаче, че едното не може без другото, а и стимулирана от добрите отзиви, тя решава, че няма да изостави нито една от професиите си.

getty images/guliver
Ейми определя гардероба си като забавен, лесен и цветен, меланж от стилове с калифорнийско настроение тъй като е базирана в слънчевия Ел Ей. С развитието на блога тя успява да сбъдне още една своя детска мечта – да бъде дизайнер на дрехи! Ейми прави колаборации с брандове като Levi’s, Botkier, Seven For All Mankind и Piperlim и също така движи собствена едноименна линия бижута – Song of Style и дрехи заедно със сестра си Дани Сонг – Two Songs. По време на модните седмици тя е на първия ред, следейки трендовете на големите модни къщи. Сред персоналните й фаворити попадат Phillip Lim, Isabel Marant, Zara, H&M, Alexander Wang, Givenchy и Saint Laurent. Според нея италианските мъже се обличат най-добре, а нежният им еквивалент са французойките.

Като малка обаче, тя споделя, че се е обличала като момче – същински томбой, но полека допуска и по-женствените и елегантни дрехи. Тъй като е запалена спортистка, логично е да предпочете по-комфортното облекло, но едва ли ще я видим с ниски обувки – Ейми обожава токчетата! През уикенда ходи да кара сърф и си играе с кучетата си, черпи вдъхновение от битака и улицата. И пътешествията, разбира се! За работата в блога си тя често посещава екзотични дестинации, където за радост на почитателите си, заснема красиви фотосесии.

"Знаейки за влиянието, което блогът ми има, се стремя да бъда по-добър човек всеки ден и да използвам дадената ми платформа по позитивен и вдъхновяващ начин. Иска ми се да помогна на другите хора да бъдат по-уверени в себе си. Новите блогъри бих посъветвала вместо да се опитват да копират това, което най-много се носи или колегите си, да се стремят да изпъкнат със собствена светлина", казва Ейми Сонг.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР