След тъгата следва радост

Или няма нищо по-хубаво от лошото време

Свобoда Сидерова 21 January 2017

В нашия обзор централно място заема главният герой, а ние тръгваме на вълнуващо приключение по вълните на неговия живот, изпълнен с екшън обрати и привлекателна енергия на алфа самец, който доминира над всеки нюанс на страстта.

Улавящ същността и резониращ с характера на авантюриста и живота на моряците, избрали живот далече от сушата, L’Homme Cologne Cedrat на L’Occitane е като повик от далечни хоризонти. Вятърът на свободата носи уханието на неравна кора от седра (сладък лимон от Корсика), обгърната в мента и розов пипер. „Белезите“ от джинджифил и листа от виолетка пък свидетелстват за безстрашния характер на притежателя си.

Готови ли сте да посетите тайната лаборатория на JPG? Основната идея на Le Male Essence de Parfum е изразяване на желание по уникален начин. Есенцията с ултрашикозна кожа дава мекота при допир. Изискано, но без излишен патос и претенции. За сметка на това нотките на бергамот, кардамон и османтус са толкова оптимистични, че предизвикват на секундата желание да промените нещо в живота си.

Uomo Intense на Valentino прилича на предшественика си. Но в него има по-малко крем джандуя и повече черна кожа. Добрият парфюмериен вкус включва и брутална ванилия. Сладострастие, дълбочина и тежест придават градински чай, абсолют от ирис и зърна тонка. Композицията подчертава бунтарския характер на героя си, добавяйки нотки на съблазън към обаянието му. Струва си да се запознаете по-отблизо с чистата проба мъжко господство.

Той пътува само в първа класа, но без да парадира с това. Макар околните да го следят с поглед, самочувствието му е на човек, който не трябва да доказва нищо. В почерка на First Class на Aigner личат естетика и определен статус. Цитруси, подчертани с розов пипер и пъпеш, искрят като шампанското, предлагано на борда на самолета. Уханието на жасмин, пачули и дъбов мъх се задържа в съзнанието дълго след като мъжът е напуснал салона.

Цялата прелест на Uomo The Red на Trussardi е, че е фешън независимо от стила. Отива на смокинг или елегантен костюм на райе. Перфектно си пасва с дънки и пуловер. Безпогрешно мъжествени, нотките на индийско орехче и галбанум и капката коняк илюстрират италианския стил, който винаги е секси. Наситената елегантност на здравец, листа от виолетка и градински чай са генетично свързани с оригинала, от който започва всичко.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР