Вечеря на свещи с Димо Алексиев

08 December 2016

Снимка: Микаел Стефанов

Много жени искат да вечерят с него - в това сме убедени, защото Димо е от тези, които натискат копчето на безвремието. И пълнят пространството с уют и топла светлина.

С леката му усмивка, която пръсва линийки около очите му и написва запетайки на бузите му, леко приведен от височината си от поне 190 см, той е много внимателен, човек на фините емоции. С него можете да говорите безкрайно за кино, литература, театър, шоколад и за какво ли още не. Ще ви пусне хубава музика, ще ви научи да танцувате, ще ви разсмее. Той е от мъжете, за които не забравяте, че са мъже, защото умеят да се заявяват като такива.

С Димо Алексиев се срещнахме малко след като се завърна от прекрасно пътуване в Барселона. Беше кръстосал всичките й красиви улици, беше слушал фламенко на живо, беше живял в готическия квартал и имаше много да разказва.

Какво се случва с него сега, какво е важно в отношенията мъже-жени, какво обича в жените в своя живот, как изглежда вечерята на свещи, която той би организирал? Четете в декемврийския брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР