Цветът на музиката

„Детска Евровизия 2015“ ще сияе в палитрата на Benetton

12 November 2015

"Нека заедно подкрепим децата, защото те са нашето бъдеще!", Поли Генова

Както вече знаете, България ще бъде домакин на престижния песенен конкурс „Детска Евровизия 2015“, а на поп звездата Поли Генова е поверена важната роля на водеща на грандиозното събитие, което ще събере малки – но много талантливи - изпълнители от 17 държави!

И неслучайно любимият бранд Benetton също ще озари музикалната сцена с пищната си палитра от цветове, обличайки участниците във формата. Чаровната Поли Генова не прави изключение и вече се довери на Benetton и Sisley за стайлинга си във фотосесията, подгряваща конкурса. Двата бранда са част от забележителното портфолио на най-големия ритейлър в областта на модата в България - MDL Group. Компанията, която е франчайз партньор на част от най-известните модни брандове в света, ще предостави и визиите, с които певицата ще води събитието. Те ще бъдат специално подбрани заедно с нея от високия клас марки на групата.

Тринадесетото издание на „Детска Евровизия“ ще се проведе на 21-ви ноември в зала „Арена Армеец“ в София и ще се излъчва на живо по БНТ от 20:30 часа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР