Съвършена комбинация

Световноизвестната писателка Маргарет Мацантини ще представи бестселъра си „Чуй ме“ в бутика на Max Mara в София

03 November 2015

Феноменът Маргарет Мацантини пристига в България за да представи ексклузивно бестселъра си „Чуй ме“. Авторката е призната за икона на съвременната италианска литература и неслучайно избра бутика на Max Mara в София за локация на събитието - брандът е символ на луксозната италианска мода и по традиция е ориентиран към интелектуалната и изискана жена, чието олицетворение е самата Маргарет.

Световноизвестна писателка, актриса и сценаристка, Мацантини е печелила най-големите италиански литературни отличия и може да се похвали с три филма, създадени въз основа на романите й - предмет на овации както от широката публика, така и от страна на критиката. В две от екранизациите („Да дойдеш на света” и „Не мърдай“) главните героини са поверени на холивудската звезда Пенелопе Круз, която признава че тези роли са сред най-важните в кариерата й: „Бях като омагьосана. Веднага разбрах, че трябва да направим този филм по романа „Чуй ме“, че трябва да разкажем тази история на света! А това не ми се случва често..."

На 4 ноември Маргарет Мацантини лично ще представи пред българските си почитатели своя изключително въздействащ драматичен роман „Чуй ме“, наситен със страст, любов, вяра и символика - световен бестселър преведен на над 30 езика и увенчан с престижните отличия „Стрега“, „Гринцане Кавур“, „Рапало Каридже“, приза на град Бари и европейската награда „Цептер“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР