Чете само негативните ревюта за себе си

eva.bg 14 September 2015

Снимка: getty images/guliver

Робърт Патинсън очевидно обича да се самонаказва или пък е от хората, които страшно много се влияят от мнението на останалите. 29-годишният актьор сподели, че съвсем съзнателно търси и чете ревюта, които критикуват актьорската му игра.

„Знам, че това е нещо много ужасно, но съм пристрастен. И чета само негативните критики, за да подхранвам по някакъв начин омразата, самоомразата, ненавистта към себе си. Много странен навик ми е. Определено се чувствам така, сякаш трябва да доказвам нещо, но не съм много сигурен какво“, заяви в интервю звездата от сагата „Здрач“.

Може би в подкрепа на неговите думи наскоро режисьорът Антон Корбин, който работи с Патинсън по филма „Life“, заяви по негов адрес, че не осъзнава колко талантлив всъщност е. „Той е много по-талантлив, отколкото си признава. Явно успехът е дошъл прекалено лесно със „Здрач“ и оттогава той бяга от високобюджетните и касови филми. Избира роли, с които иска да докаже, че е актьор, а не просто известно лице. Това е много смело от негова страна, но той подценява качествата си. Непрекъснато се самонаказва, което е ненужно“, каза Корбин.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР