Лудите Кардашиян

(Не)обикновената история на едно (не)обикновено семейство

Деяна Ангелова 18 August 2015

Татко Дженър взе, че се оказа мама Дженър. Доведеният баща на Ким Кардашиян най-накрая се престраши да разкрие пред света голямата си тайна – че е жена, затворена в тялото на мъж. И бая почака, докато го направи – три брака, шест деца, в момента е на 65 години. Но никога не е късно да превърнеш живота си в риалити. Доказва го целият клан Кардашиян, които натрупаха стотици милиони от това да показват на останалите как живеят живота си

А тъкмо си мислехме, че истерията покрай тях е на свършване и най-накрая шоуто им по телевизия E! ще бъде свалено от екран. Но не! Ким е бременна с второ – разбрахме го в края на този сезон. Доведеният й баща Брус, който вече иска да се обръщате към него с Кейтлин Дженър, подписа договор за свое риалити шоу и цял свят ще гледа и подкрепя смелостта му да се подложи на операции за смяна на пола и най-накрая да се разхожда публично с женски дрехи. Междувременно дъщеря му Кендъл Дженър взе че стана световен модел и е твърдо амбицирана да си хване звездно гадже по примера на сестра си Ким. С Джъстин Бийбър не се получи, но в момента обработва Луис Хамилтън.

Мама Крис, която всъщност създаде риалити империята, също има какво да покаже. Всички искат да разберат дали 59-годишната царица на кошера ще се омъжи за младото си гадже – 34-годишния Кори Геймбъл, който на този етап се използва главно като секс играчка. Има и друга сюжетна нишка – как ще се развият отношенията между мама Крис и бившия й вече съпруг Брус, с когото се разделиха през 2013 г.

„Ако толкова много искаш да си жена, да не се беше женил и да не беше правил деца“, казва по повод смяната на пола му тя. Той пък я обвинява, че не го разбирала и живеел в матриархат. Оправдава се, че през 80-те стартирал хормонална терапия, но срещнал втората си жена, влюбил се и решил да си остане мъж.

После срещнал и Крис, пак се влюбил и пак си останал мъж. Сега, на 65 години, явно е решил, че е приключил с влюбванията и е време да стане жена. 70 000 долара струва само промяната на лицето му – от мъжко в по-женствено. Показа го на корицата на Vanity Fair миналия месец.

Не, риалитито на Кардашиян няма да приключи скоро, защото те са всичко друго, но не и обикновено американско семейство.

Началото

Шоуто Keeping Up with the Kardashians стартира през 2007 година, като малко преди това незнайно как в медиите изтича порно запис, в който главни действащи лица са Ким Кардашиян и някогашното й гадже Рей Джей.

Записът е още от 2003 г., но като по поръчка излиза на бял свят малко преди старта на риалитито. Все пак трябва да има някакъв първоначален интерес към това уж обикновено американско семейство, което трябва да показва обикновените житейски проблеми, с които се сблъсква.

В първите сезони главни действащи лица са сестрите Ким, Клои и Кортни Кардашиян, а някъде в периферията е майка им Крис и брат им Роб. Постепенно по-малките сестри Кайли и Кендъл, които са от брака с Брус Дженър, пораснаха достатъчно, за се включат и те с (не)обикновените си житейски проблеми. Регулярен персонаж в шоуто е и съпругът на Кортни, Скот Дисик, както и половинката на Клои – Ламар Одъм, с когото по време на шоуто се срещнаха, ожениха и даже разведоха. Всичко пред погледа на зрителите.

Безспорно най-голям медиен интерес предизвиква личният живот на Ким Кардашиян, която в рамките на излъчените досега десет сезона успя да се омъжи веднъж, да се разведе, да роди (въпреки че лекарите й обясняваха, че никога няма да зачене) и да се омъжи още веднъж – за Кание Уест. Той нае цял стадион, за да я изненада с предложението си, връчвайки й 15-каратов пръстен за 6 милиона долара. Няма как да не сте чули за пищната им сватба миналата година, покрай която се вредиха дори за корица на американския Vogue.

Да си известен, защото си известен

Всички гледат шоуто на Кардашиян, всички говорят за клана Кардашиян, но в същото време всички критикуват Кардашиян, защото били известни само с това, че са известни. И принципно е така – те нямат професии.

Тяхната работа е да са звезди. Да показват как пазаруват в луксозни маркови бутици, как почиват на екзотични дестинации, как се борят с килограмите, как си правят селфита, какво ядат, за какво се карат и т.н., и т.н. Те знаят, че нямат талант, но им омръзна да им го натякват. „Искам всички онези, които ме критикуват, да издържат един ден на мое място“, контрира Ким.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР