Женското подсъзнание на прицел

Ето ги новите класически аромати, но сега са още по-чувствени и диви, готови да нарушават правилата

Свобoда Сидерова 27 January 2015

Чувствен и разпознаваем, JOOP! Homme продължава да е символ на изкушението и въплъщение на провокацията вече 25 години. Homme Extreme стига още по-далеч. Физическото усещане, което предизвиква, е дело на тайна съставка в сърцето – „акорд на гореща кожа“. Черно какао и пачули подтикват притежателя на аромата да премине в действие.

Кодове на дивото, допълнени с истински градски финиш, могат да бъдат разчетени в Only the Brave Wild на Diesel. Мъжът, който би го носил, се намира винаги в своята собствена джунгла и се чувства като дете на природата. Следата, която оставя, разпръсква свежест на грейпфрут и пленява с нотки на черен пипер, индийско орехче, лавандула и ветивер.

Търси се... След успеха на Rebel Hero на Мangо, Rebel Hero Wanted дава воля на желанията. Какво от това, че се налага да се нарушат правилата и да се прeкрачат установените граници! Миксът от грейпфрут, червена ябълка, лавандула, хвойна и кедър е достатъчно оправдание. Жените желаят „престъпника“, а мъжете искат да приличат на него.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР