Проект „Ъпгрейд“

Гуарана, африканска бреза и феромони извеждат качествата ви на алфа самец и изпечен сваляч на ново ниво

Василена Цанова 21 February 2014

Футболистите на Ювентус са първенци в италианската серия А не без помощта на Trussardi. Марката предоставя официалните костюми на играчите, което повдига самочувствието им на терена. Колаборацията между мода и спорт включва още фотосесия и календар с шестима от най-добрите играчи в отбора

 

Готови, старт!

Бюти навиците ала вечни студенти отдавна не са куул. Ако на рафта в банята фигурират само четка за зъби и крем за бръснене, след години лицето ви ще заприлича на това на Мик Джагър. (Да, но бръчките на рок динозавъра са вследствие не на друго, а на подвизите му.) Добро начало за деня е душ-гелът на Lierac за коса, тяло и лице. Не само спестява време, но и енергизира кожата благодарение на „редбула“ с екстракти от жен шен, гуарана, мента и масло от лимон. Околоочният крем гел на Acqua di Parma пък спестява поглед тип панда, издаващ бурен уикенд. Докато хиалуроновата киселина хидратира, екстрактът от африканска бреза стимулира синтеза на колаген.

За хипстърите...

Някои сигурно ще се зарадват, че The New York Times обяви брадата за тренд №1. Буйното окосмяване е привилегия не само за хипстъри, но и за политици, бизнес акули и звезди. Чудесно, но повечето жени предпочитат да милват гладка кожа. За да я постигнете, не забравяйте предхождащия бръсненето етап – ексфолиращата емулсия-гел на Acqua di Parma, която отпушва порите. Зачервяванията предотвратяват екстракти от черен бъз и розмарин. Балсамът за след бръснене на L’Occitane с масло от карите гарантира копринен комфорт. Ароматът на цитруси и кедър отвежда вас и половинката ви на неочаквана екскурзия.  

... и донжуаните

Цитирайте мъжката библия GQ следващия път, когато жена ви се намръщи, че отваряте бира. Според изданието пенливата течност с етикет IPA (индийски светъл ейл) съдържа два пъти повече силиций от обикновената, а това се равнява на по-еластична и стегната кожа
Успех сред нежния пол постигате и със стик дезодоранта Bleu на Chanel. Допълнението към едноименното ухание подчертава ярка индивидуалност (спомнете си как в рекламата актьорът Гаспар Улиел заявява „Повече няма да бъда мъжът, когото очаквате“). Сюрпризиращият ефект идва от зелената свежест на ветивер, сух кедров акорд и ексклузивните за марката нотки от о-в Нова Каледония – тамян, джинджифил и сантал. За да спечелите званието Дон Жуан, попълнете CV-то с душ-гела на Fa с феромони. Тестове доказват, че стимулиращото ухание на „палавите“ органични молекули увеличава силата на (почти животинското) привличане. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР