Meat: гурме за месоядни

Eдно от малкото места в София за истински бургери

Адриана Попова 13 January 2015

Снимка: Марин Каравелов

Предлагаме на хората това, което самите ние обичаме, но трудно намираме – хубаво месо, казва една от съсобствениците на новото място за гурме сандвичи и бургери Мила Динкова. На мястото на галерия „1908“ вече се предлага вкусна подкрепа за работещите в центъра хора.

Влаганото месо е първокачествено телешко и свинско от България, каймата за бургерите (класически, чийзбургер и рокфор бургер) се смила и овкусява на място по собствена рецепта, хлябът се меси, втасва и пече също на място. Има супа, салата и десерт за деня. Не забравяйте да овкусите с дижонската горчица, също по собствена рецепта, която скоро ще се продава в симпатични бурканчета.

Адрес: София, ул. „Ангел Кънчев“ 1

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР