Живот в Синята лагуна

eva.bg 06 December 2014

Една от иконите на 80-те, звездата от култовия филм „Синята лагуна” (1980) Брук Шийлдс днес е на 49 години. Наскоро тя издаде автобиографичната си книга There was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me, в която разказва за сложните отношения с майка си, която била алкохоличка, за звездните си тийнейджърски години, за тежката си постродилна депресия, за отношенията си с Майкъл Джексън и с бившия си съпруг, тенисиста Андре Агаси.

„Никога не съм имала личен живот. Кариерата ми в шоубизнеса започна още в бебешка възраст и за мен популярността е част от живота ми”- казва в книгата си Брук, която посочва като най-тежък период от живота си времето, когато се е опитвала да зачене. През 2003 г. актрисата ражда дъщеря си Роуън след 7 неуспешни опита за ин витро.

Брук никога няма да забрави и „насилственото обожание”, на което била подложена на кинофестивала в Кан през 1978 г. Тя е едва на 12, когато филмът с нейно участие Pretty Baby, в който тя играе дете-проститутка, е номиниран за „Златна палма”. Феновете не я оставят на мира по време на целия фестивал, а един от тях дори се хвърля към нея с ножица в ръка, за да отреже кичур от косата й. „Най-ужасното преживяване в живота ми” – казва Брук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР