Празнични емоции

Коледни базари и работилници ще зарадват софиянци

Елка Влаховска 06 December 2014

ИКЕА посреща коледните празници с аромат на джинджифил и канела, музика и феерия от светлина. Официалният старт на празничния месец декември ще бъде даден от Йоланта Делибозова-Йоли на 7 декември. Между 11 и 15 ч. тя ще покаже на децата и родителите им как да си приготвят красиви и ароматни коледни сладки.На 13 декември в 17 ч. с много музика и светлина ще бъде отпразнуван шведският празник Ден на Света Лусия. Традиционни за северната страна песни и ритуали ще изпълняват деца от 12 СОУ с изучаване на шведски език. Между 20 и 24 декември клиентите на магазина ще имат възможността да си направят семеен портрет с Дядо Коледа. На място през целия месец всеки ще може да открие куп идеи за празнична декорация на дома и украса на коледната елха.

До 7 декември продължава елитното събитие Bon Marche, на което си дават среща ретро и винтидж предмети и мебели за дома в Rug Gallery на ул. Оборище 10 в столицата. За истински ценители и колекционери.  

На 6 декември от 14 до 20 ч. в Betahaus на ул. Крум Попов 56-58 предстои Next Door Winter Fair - зимен панаир с качествена селекция на продукти на български дизайнери и производители на стоки за дома. Предметите са уникални и са „заредени“ с положителната енергия на хора, които споделят общи ценности и желание да подкрепят локалното производство.

На 9 декември от 18 ч. е Благотворителният коледен базар в шоурум Гамма дизайн на ул. Парчевич 49 А. На чаша вино и коледни хрумки дизайнери и ценители могат да обменят своите размисли за красотата в живота и дали тя ще спаси света.

На 12 декември започва традиционният коледен базар в СКЛАДА на ул. Бенковски 11, ет. 4 . Място, където може да изберете оригинален и много стойностен подарък за празника. Предлаганите дизайнерски предмети се отличават с висока естетическа стойност.

На 14 декември в +това на ул. Марин Дринов 30 от 14 до 17 ч. е Коледната работилница на „Изкуството на истинската храна“. Очакват ви много вкусни и приятни моменти с Диана Шингарова, водеща на кулинарната рубрика в сп. EVA.   

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР