Петъчно момиче: Росица Караджова

5 въпроса за съвършения уикенд към младата сценаристка

Ирина Иванова 26 September 2014

За първи път Роси се появи в публичното пространство с участието си в танцувалното шоу „Байландо”, а съвсем наскоро тя ни напомни за себе си като вдигна истински скандал в българската филмова гилдия, обжалвайки сесията на Националния Филмов Център и по този начин блокира финансирането на цялото кинопроизводство в България. Не че е готино нещата да се решават по този начин, но понякога въпросните неща просто плачат за решаване. По какъвто и да е начин. Представяме ви Росица и нейните идеи за съвършения уикенд и напомняме, че тя се забърка в тази история с раздаването на субсидии за българско кино, тъй като сама кандидатства за субсидия с филмов проект по неин сценарий. Пожелаваме й успех – с филма, не със скандала. И вярваме, че истината рано или късно ще излезе наяве.

1. Съвършеният уикенд за теб е:

Когато е приключила една ползотворна седмица. Разходка с приятели, малко фитнес и вечерно кино. Обикновено в неделя пиша преживяното през седмицата в дневника си или разработвам някоя нова история.

2. Три неща, които ще направиш през този уикенд:

Ще пътувам от София, където съм в момента, до Хасково – при мама.
Ще се видя с приятелите ми от детството.
Ще помързелувам до мама.

3. Три неща, които няма да направиш през този уикенд:

Няма да се ядосвам.
Няма да мога да отида на кино.
Може би ще пропусна фитнеса.

4. Твоята уикенд-закуска:

Ако съм в София – баничка, ако съм при мама в Хасково – обилна трапеза.

5. Твоето четиво за уикенда:

Напоследък се интересувам от Хан Крум и неписаните му закони. Взела съм някои книги от библиотеката и съм се отдала на изучаване на тази част от историята ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР