Саундтракът на август

Новите албуми през този месец

eva.bg 04 August 2014

Kimbra Golden Echo
Орфей

Амбициозен, изтънчен и сложен като новозеландката Кимбра албум, за носталгията по първата любов, моментите на тъга, желанието да бяга, да започне отначало и уязвимостта, когато сгреши. Диско, фънк, електропоп, мрачен хип-хоп, емоционални балади.

Ray Charles King Of Cool
Орфей

По повод 10 години от смъртта на един от създателите на соула, Рей Чарлз, 75 негови песни, сред които има и джаз, кънтри, аренби и поп шедьоври от 70-те години, както и няколко неиздавани досега. Франк Синатра го нарича „единственият истински гений в шоу бизнеса.“

Keith Jarrett&Charlie Last Dance
Дюкян Меломан

Интимен, записан в домашното студио на американския джаз и класически пианист и композитор Кийт Джарет, този албум е вълнуващ емоционален дует на двама големи на съвременния джаз. Елегантността на лекотата на пианото, съчетана с плътната линия на баса.

Sam Bailey The Power Of Love
Вирджиния

Дебютният албум на победителката от английския X Factor с прекрасна колекция от кавъри на песни на Шаная Туейн, Марвин Гей, Деми Ловато и авторски сингли. Включва и дуети с Никол Шерцингер и Майкъл Болтън. Бившата надзирателка в затвор Сам Бейли ще подгрява концерта на Бионсе в Бирмингам.

Dino Saluzzi Group El Valle De La Infancia
Дюкян Меломан

Красив и много емоционален е този албум, като разходка из долината на детството, където ни завеждат кларинет, китара, бас, на фона на които изпъква бандонеон, канейки слушателите да развихрят въображението си и да тръгнат на пътешествие във времето.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР