Шарлийз Терон и Шон Пен

Който оцелее, ще разказва

Ирина Иванова 10 July 2014

Снимка: Getty images

На премиерата на кинокомедията „Който оцелее, ще разказва“ Шарлийз Терон се появи ръка за ръка с Шон Пен и още веднъж даде на всички да разберат, че двамата са заедно и че връзката им е сериозна. Разбрахме също така, че не само джентълмените, но и Шон Пен определено предпочита блондинки – Мадона, Робин Райт, Скарлет Йохансон, а сега Шарлийз.

В частния живот на всеки от прясната звездна двойка има доста бурни страсти. Спомняте си навярно медийните слухове за юмручното право, раздавано в дома на Шон Пен и първата му съпруга Луиза Вероника Чиконе, по-известна като Мадона. Никой от двамата не отрича, че са си посягали (да, и тя на него), както и че в скандалите им специално участие са имали наркотиците.

Шон не обвинява Мадона. Напротив – признава, че в онези години просто е бил един ядосан млад мъж и едва ли съществува жена, която би могла да го издържи. По-късният му брак с Робин Райт продължава повече от 15 години и го дарява с две деца, но след развода Шон споделя, че така и не се е почувствал истински обичан.

Шарлийз, която е родена в Южна Африка, също познава насилието. Всеизвестен факт е, че в детството си актрисата става свидетел на жестока сцена – майка й застрелва баща й, който е алкохолик, пред очите й, за да защити себе си и детето си при поредния пиянски скандал. Шарлийз години наред посещава психоаналитик заради преживяното. Нарича случката „трагедията на моя живот“. Преди Шон Пен тя има дълга, почти 7-годишна връзка с актьора Стюард Таунсен, но двамата се разделят.

След това в живота й влиза един много, много важен мъж – 2-годишният Джаксън, който тя осиновява след продължителни съдебни дела. Любовта между Терон и Шон Пен определено не е любов от пръв поглед. Двамата се познават от почти 12 години и често обядват или вечерят заедно, дори в компанията на бившите си гаджета. Искрата между тях пламва в края на 2013 г., когато отиват на съвместна ваканция на Хаваите. Оттогава не са се разделяли. Не дават обяснения, но и не се крият от папараците. С тях почти винаги е и вече 4-годишният Джаксън.

Приличат на едно щастливо семейство, а съвсем наскоро бяха снимани тримата заедно с майките на двете звезди. Или още по-странна комбинация – Шон Пен с (евентуално) бъдещата си тъща и Джаксън на шопинг. Изглежда сериозно, нали? Последната светска изява на двойката е на официалната премиера на филма „Който оцелее, ще разказва“, на които алфа мъжкарят Шон Пен влюбено гледа русокосата богиня в черна дантелена рокля до себе си, която се извисява една глава над него и дори не й е хрумнало да си спести високите токчета. Разликата между двамата е едва 15 години.

Тя е на 38, той – на 53. И двамата изглеждат много щастливи. На този етап детайлите за връзката им са твърде оскъдни. Знаем, че са прекарали романтичен Свети Валентин само двамата – с вечеря на свещи на брега на морето. Знаем, че той я нарича „пазачът“ и обещава, че ще се грижи за нея така, както тя се грижи за връзката им. Знаем, че ще снимат общ филм – The Last Face.

Действието на романтичната драма се развива в бежански лагер в Южна Африка, но новината, че Пен ще режисира новата жена до себе си в този проект, предизвика вълна от възмущение в Холивуд, тъй като всички знаят, че именно това е сценарият, по който бившата съпруга на Пен Робин Райт работи в продължение на години и според слуховете актьорът просто иска да й отмъсти.

Но най-важният знак, че връзката между Шон и Шарлийз май ще пребъде във времето, е фактът, че красавицата успя да убеди този див, див, див актьор да дари колекцията си от 67 пистолета на скулптор, който да направи от тях инсталация, която по-късно да бъде откупена за милиони долари и в крайна сметка всички средства да отидат в помощ на пострадалите от тежкото земетресение в Хаити преди няколко години – неговата лична кауза. Актьорът призна, че решението му е вдъхновено от „една силна жена от Южна Африка“.

И въпреки че не ни се вярва Шон окончателно да е казал „сбогом на оръжията“ и да не си е запазил поне един пистолет, ясно е, че е на път да се предаде окончателно. А Шарлийз май вече е намислила следващата стъпка – двамата заедно да си осиновят дете.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР