Марсианецът Джаред Лето

Концертът на групата му 30 Seconds To Mars е тази неделя на стадион „Академик“

03 July 2014

Джаред Лето е висок 1,75 см, любимата му напитка е горещ шоколад, бе избран за най-сексапилния вегетарианец. Не понася цигарен дим и е активист на зеленото движение. Кара сноуборд, скейтборд и сърф, занимава се с туризъм, обича да чете книги. Завършил е рисуване и обича да рисува. Казват, че в дома му има картинна галерия с портрети на всички момичета, които някога е срещал.

Мама е била тийнейджърка, когато сме се появили двамата с брат ми“ – разказва Лето. Баща му я напуска преди Джаред да се е родил и се самоубива, когато актьорът е осемгодишен. „Използвала е купони за храна, за да ни храни – продължава певецът актьор. – Социалните я подпомагали, за да може да се върне на училище, да учи за медицинска сестра и да ни осигури стабилност.“

Като подрастващ има две мечти – да стане или наркопласьор, или артист. С брат му са доста диви, деца извън правилата. Опитват наркотици, нахлуват с взлом в офиси и складове, за да крадат „пиячка и мотори. Докато другите деца бяха на летен лагер, ние крадяхме нечия кола“.

Още любопитни факти за тазгодишния носител на „Оскар“ може да прочетете в новия брой на списание EVA, който е вече на пазара. И не пропускайте да го видите тази неделя на живо. Преживяването ще е уникално.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР