Джаред Лето идва у нас с фризьора си

eva.bg 24 June 2014

Джаред Лето ще пристигне в София с екип от 30 души, включително собствен фризьор, барист и личен треньор. Концертът на групата му „30 Seconds To Mars” е на 6 юли на стадион „Академик“. Лето има специални изисквания за гримьорната в бекстейджа. Той иска тя да е разделена на две стаи - едната да бъде изцяло черна, а другата бяла. Температурата в черната стая трябва да бъде точно 26 градуса, а в бялата стая тя не трябва да надвишава 16. Оборудването за бялата стая е задължителният за Лето фреш бар и плот, отрупан с прясно откъснати плодове и зеленчуци, подбрани от местни производители. Обзавеждането за черната стая е също така минималистично – голямо легло „кинг сайз“, покрито с черни завивки и обгърнато от пълен мрак и с шумоизолация, разкриват организаторите на събитието.

В такава обстановка ще почива Джаред часове преди да излезе на сцената на  Sofia Rocks. Шоуто ще продължи над 100 минути, стадионът ще бъде потопен в над 50 килограма конфети, а 100 огромни надуваеми топки ще бъдат пуснати в публиката по време на абсолютния хит на бандата Up in the Air. Специално 10-метрово удължение на сцената ще доближи звездата до най-верните му фенове.

На 6 юли на стадион „Академик“ 6 страхотни банди ще забият на българска сцена за първи път. Хедлайнерите „30 Seconds To Mars” и "The Offspring" идват с пълен концертен сет и изпълненията им на сцена ще бъдат поне по 100 минути. Последните ще изпълнят най-успешния си албум – Smash, който празнува своята 20 годишнина.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР