По следите на босоногия лукс

Никога няма да ни омръзне да си мечтаем за тюркоазените лагуни, пъстроцветния подводен свят и спа глезотиите, които предлагат Малдивите.

Елка Влаховска 19 February 2014

Избираме Anantara Resort Kihavah от престижната тайландска хотелиерска верига Anantara

Anantara Resort Kihavah е луксозен курорт на Малдивите, но от другите го отличава това, че притежава най-големия плувен басейн в региона. Излегнати в шезлонгите, се наслаждавате на безкрайната водна шир, а леденостуденото мохито е само на ръка разстояние. Вечер барът на басейна се превръща в романтичен италиански ресторант със средиземноморско меню, но истински впечатляващ тук е ресторантът Sea.Fire.Salt.Sky (Море.Огън.Сол.Небе). Той е на четири нива, всяко с оригинален дизайн. Ако запазите маса в ниво Sea, се озовавате в подводния свят. Докато избирате вино за вечерта (избата предлага над 6500 вина от цял свят), пред очите ви се разгръща красивият танц на морските обитатели. Омагьосващо!
Вилите съчетават лукс и удобство с местната архитектурна традиция. Може покривът над главата ви да е от тръстика, но системата за домашно кино е на Bose, телевизорът е 42-инчов, а хладилникът е зареден с добре изстудени вина. Какво ли друго му трябва на човек за пълен релакс? Е, и вана с изглед към океана. 

5 причини да изберем Anantara

- само на 35 минути с хидроплан от столицата Мале. Наблизо са и най-красивите рифове за подводно гмуркане.

- невероятната архитектура и дизайн на ресторанта Sea.Fire.Salt.Sky.

- всяка вила има личен иконом на разположение 24 часа в денонощието.

- постоянен интернет достъп: на закуска вместо вестник получавате iPad, за да не се откъсвате съвсем от цивилизацията (освен ако не сте дошли тук точно заради това).

- може да си поръчате романтична вечеря на безлюден остров – истинско приключение под звездите.

Повече информация – на www.anantara.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР