Рити Ра - топ спа 2013

В прекалено забързания ни свят, трябва да спреш, да релаксираш и да се заредиш с енергия

Елка Влаховска 10 January 2014

Луксозният курорт на компанията One&Only на атола Северен Мале в Малдивите спечели престижната световна награда World Luxury Spa Awards 2013 в категорията Global Winner. Шест километра брегова ивица с 12 усамотени плажа, вили, потопени в тюркоазената вода, дружелюбно обслужване и страхотен релакс за душата са само част от „печелившите точки“ на Рити Ра (Reethi Rah). Удар в десетката е обаче спа центърът One&Only Spa by ESPA с кабини за спа ритуали с престижната натурална козметика, сауни и парни бани и лечебни ароматерапевтични и аюрведа процедури. ESPA е уелнес марка, създадена с философията, че в прекалено забързания ни свят, за да продължаваш да следваш темпото, трябва да спреш, да релаксираш и да се заредиш с енергия.

Гурме гид: фюжън меню, миксиращо кулинарните традиции на Пасифика и Средиземноморието, отваря сетивата за екзотично приключение в ресторант Рити. Еклектичният драматичен дизайн изостря допълнително възприятията. Непретенциозният Ра бар пък посреща спортуващите със здравословни салати, фрешове и смути от тропически плодове. Най-посещаван е Тапасаке (на снимката), който предлага съвременна японска кухня. Всекидневно от Токио и Осака се доставят за менюто свежи продукти от най-високо качество. 

За активно спортуващите: подводно гмуркане, сърф, колоездене, тенис на корт, разходки с лодка и риболов. В Рити Ра има чудесни условия за практикуване на йога и пилатес.
За децата има детски басейн, зони за игри и дневни грижи от квалифициран за целта персонал.

Повече информация на www.agoda.bg или в представителството на Dertour у нас.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР