Подмладяване с лазер без операция

Истинският Fraxel изтрива бръчки, петна и години

eva.bg 18 January 2014

Fraxel e патент на американската компания Solta Medical, представлявана в България единствено от Beauty systems. Първият оригинален Fraxel в нашата страна вече работи в демонстрационния и обучителен център на фирмата

Отчаяно се борите с бръчките, с белезите от упорито акне, опитвате се да прикриете следите от операция. Мразите кафявите петна, които „украсяват“ лицето, ръцете или тялото ви. Забравете всички маскиращи опити. Вече има едно трайно решение, защото за първи път в България пристигна истинският Fraxel.

Марката Fraxel притежава над 25 сертификата от американската Агенция за храните и лекарствата (FDA) за клинично доказана ефективност. Той е тестван и доказан с над 30 000 хистологични изследвания.

Защо това американско чудо е отличникът в естетичната дерматология? Защото прави много неща, които другите не могат, и при това ги прави едновременно. Успява да обнови и да подмлади повърхността на кожата, успешно заглажда бръчките „пачи крак“ около очите, малките мимически („пушачески“) бръчици около устата и дори по-дълбоките възрастови бръчки. Едновременно с това премахва белези от акне, хирургични белези, тъмни петна, лунички, лезии при актинична кератоза.

С лазера Fraxel Dual може да се третират всички типове кожа без възрастови ограничения.
Как точно работи? Образно казано, сноп от лазерни лъчи прави малки „дупчици“ дълбоко и прецизно в кожата, като всяка от тях е с размер една десета от диаметъра на космения фоликул. Съседните тъкани остават незасегнати и това помага за бързото заздравяване без риск от инфекции. Fraxel DUAL 1550/1927 стимулира растежа на нови, здрави дермални клетки отвътре навън. Активира производството на здрава, млада и гладка кожа, която да замени увредената и остаряла тъкан.

За да постигнем най-добър ефект, са необходими между 3 и 5 посещения през 2 до 4 седмици в зависимост от проблема, който имаме. Резултатите се виждат незабавно и с времето се засилват, а трайността им се измерва с години.
Ако се страхувате от болка, бъдете спокойни – по време на процедурата се използват обезболяващ крем и вградено непрекъснато охлаждане на кожата, а след нея усещането е като при слънчево изгаряне. Една процедура за цяло лице трае около час и 25 минути. Самият сеанс е само 20-25 минути, но час преди това се намазва обезболяващият крем.

Тази апаратура е напълно безопасна.
Тя има уникална, защитена с патент система за оптичен контрол и наблюдение. Изгарянето или появата на петна са напълно невъзможни. Ако не са спазени определени параметри при работа, лазерът просто се изключва автоматично. Повърхностният слой на кожата не се нарушава и няма риск от инфекции, което се случва при други аблативни лазери. Процедурата се извършва само от лекар дерматолог, сертифициран да работи с Fraxel.
Ако се питате какво го прави по-добър от останалите подмладяващи апаратури, отговорите са няколко: може да се прилага през всички сезони, има най-краткия възстановителен период, премахва нежелани пигментации, може да се прилага при всички видове кожи, съотношението ефикасност–безопасност е най-високо. Благодарение на това американско чудо се сдобивате с гладка, свежа, младежка кожа с подобрен цвят и текстура.

Може би ще ви е любопитно да узнаете, че Fraxel® Dual са всъщност 2 лазера в един – ербий и тулий. Но по-важното е да знаете, че благодарение на тази комбинация получавате всички предимства на аблативните процедури плюс пълната безопасност и краткия възстановителен период на неаблативните процедури.
С оригиналния Fraxel наистина изтриваме годините, петната, дефектите от кожата без операция и рискове.

Ехо от звездите

Кортни Кокс: Това е бъдещето

Наскоро звездата от „Приятели“ публично обвини Холивуд, че упражнява истински натиск, изисквайки от актьорите да изглеждат вечно млади и красиви. Кортни сподели, че бившият й съпруг Дейвид Аркет винаги й казва: „Трябва да приемем всяка възраст и колкото по-скоро го направим, толкова по-лесно ще живеем.“
Тя обаче е отворена към всякакви опити да отложи неизбежното остаряване. „Вярвам, че лазерите са истинските оръжия на бъдещето. Залагам на Fraxel. Само той може да ме отърве от всички тези кафяви петна по ръцете, гърдите и лицето“ – казва Кортни.

Дженифър Анистън: Вманиачена съм по лазерите

43-годишната звезда, призната за една от най-сексапилните жени в света, разкри, че направо се е вманиа-чила по лазерите. Тя пипнала тази лазерна болест, след като фракселът направо изтрил като с гума петната, с които се сдобила благодарение да дългото стоене на слънце, и изгладил издайническите бръчици.

www.fraxel.bg

3 КОМЕНТАРА
3
Руми
02 November 2014, 11:06

Вчера си направих тази процедура и днес съм много подута и червена. Много ми е притеснено дали само при мен е тази реакция.

2
Ангелина
06 February 2014, 16:34

Не се заблуждавайте, много боли, дълго остават рани, не можеш да излезеш дни и реално ниско не премахва, поне не първия път. Но ако се подложиш веднъж, вече не ти се иска.

1
Адриана
18 January 2014, 21:28

Уважаеми Дами ,
Преди 4 г . си направих Fraksel при Д-р Паскова . Процедурата не е безобидна . Възстановяването е трудно и изисква прием през устата на Q10 и масло от сьомга за да се възстанови естествения баланс на кожата .

ТВОЯТ КОМЕНТАР