находките на септември

Срещали ли сте „мислещ” фон дьо тен? Прозрачният вариант на течното тонално средство е точно такъв. Лек като въздух, позволява на кожата да диша, контролира омазняването, поддържа влагата, не се разтича и не се събира в гънките, и дава естествен, безупречен завършек. При това издържа цели 15 часа. Накратко: фон дьо тен мечта, перфектен за дами с активен начин на живот.

13 May 2009

Double Wear Light SPF 10 на Estee Lauder
може да се купи за 65 лв.

Срещали ли сте „мислещ” фон дьо тен? Прозрачният вариант на течното тонално средство е точно такъв. Лек като въздух, позволява на кожата да диша, контролира омазняването, поддържа влагата, не се разтича и не се събира в гънките, и дава естествен, безупречен завършек. При това издържа цели 15 часа. Накратко: фон дьо тен мечта, перфектен за дами с активен начин на живот.


Warming Body Wrаp&Beauty Bath Power на L’Occitane
може да се купи за: паста – 72 лв., пудра за вана – 39 лв.

Така, както гроздовата диета пречиства и тонизира тялото, и затоплящата паста за обвиване, и пудрата за вана не само дренират и ревитализират кожата, но и събуждат сетивата. Тайната е в екстрак-та от червена лоза, етеричното масло от кипарис и олиото от гроздови семки. Красота, която може да се “изпие” до дъно.


Capture Totale Crеme Mains Reparatrice Multi-Perfection на Dior
може да се купи за 104 лв.

Страст към неодушевени предмети. Кремът за ръце напълно оправдава фетишизирането си. Богат и подхранващ, той оставя ръцете невероятно гладки и показва червен картон на бръчките, загубата на плътност и тъмния, неравен тен.  


Brightening Gentle Mask&Revitalizing Cream на Ingrid Millet
може да се купи за: маска – 98 лв., крем – 182 лв.

Ако искате нещо добрe, направете го сами, приканват избелващата нежна маска и избелващият ревитализиращ крем. Като истински представители на почина self-made, те връщат младежкия вид на кожата и тя засиява, незатъмнена от нито едно петънце. Заслуга за това имат витамин С, морски комплекс и хиалуронова киселина. Оризовият екстракт в маската и серамидите в крема също допринасят за общия успех.


Micro-Abrasion Lift на Lierac
може да се купи за 64 лв.

Комплектът за микроабразивен пилинг стартира обратното броене на годините. Уникалното съчетание на подготвящ лосион, микроабразивен крем с алуминиеви кристали, коктейл мезолифт (витамини, минерали и хиалуронова киселина) и ревитализиращ овлажняващ крем прави посещението при дерматолог излишно.   

 

 

Exceptionnel на Chanel
може да се купи за 52 лв.

Докато целият козметичен свят се бори за стройност, опозицията и по-специално спиралата за интензивен обем и супер извиване налага пищност. Всички я харесват заради интензивния цвят и трайността (устойчива е на сълзи). Четката също отговаря  на максимално високи изисквания – покрива дори и най-късите мигли, сресва ги и ги разделя.  


Success Future на Guerlain
може да се купи за: тонер - 92 лв., серум – 176 лв. 

Въглерод, кислород и водород. Това ще получим, ако разложим кехлибара на съставни части. Но, включен в състава на регенериращия тонер и серума за шия и деколте, е мощно оръжие срещу бръчките и загубата на еластичност. Две безценни бижута в златно и тъмносиньо с разкрасителен еликсир за гладка и стегната кожа.  


Biopur на Biotherm
може да се купи за 33 лв.

Смело можем да отнесем бялата глина към древните козметични средства. Освен на абсорбиращия й ефект, експресната почистваща маска дължи действието си още на свиващите порите мед и цинк, излющваща салицилова киселина и противовъзпалителен екстракт от женско биле. Още след първото нанасяне тенът е избистрен, а кожата свежа, сияйна и чиста.


Lipid - Enriched Soothing Cleansing Cream for Body на Darphin
може да се купи за 51 лв.

Защо да не комбинирате всекидневния душ с грижи за тялото? Още повече, че екстрактът от мимоза и ликорис и мастните киселини от кокос и слънчоглед в ароматизирания почистващ крем-гел за тяло предразполагат към подобна глезотия.


Expression Line Filler на Avon
може да се купи за 28.90 лв.

Да поддържат кожата в отлично състояние могат не само ботоксът и филърите с хиалуронова киселина, но и терапията за изглаждане на мимически бръчки. Специалната формула с двойно действие стимулира регенерацията на кожата, намалява негативното влияние от активната мимика върху лицето и ускорява синтеза на колаген и еластин. 


Clean Skin на Deborah
може да се купи за 10.80 лв.

Искате максимално да опростите всекидневния ритуал за почистване. Двуфазният дегримьор за очи и устни - истински образец на деликатност, е точно за вас. Маслата в синята част нежно и бързо отстраняват водоустойчивия грим, а формулата на бялата се грижи и за най-чувствителната кожа. 

 

 

Hairfall

Defense на Head&Shoulders може да се купи за 5.13 лв. Животът е пълен с парадокси. С всички сили се борим да изтръгнем растителността по тялото, но скърбим за всеки косъм, преждевременно  напуснал скалпа. Формулата на шампоана срещу начупване и косопад с витамин Е и цинк не само заздравява гривата до 95% и неутрализира пърхота на 100%, но и действа след изплакване.


Yogurt Mask на Korres
може да се купи за 44 лв.

Имате мазна кожа и често пренебрегвате овлажняването. Грешка. Най-много да заработите към съществуващите проблеми и дехидратация, лющене, бръчки. Да ги избегнете ще ви помогне хидратиращата маска с кисело мляко. В добавка екстракт от воден крес усилва способността на кожата да задържа влага. 


Tropical Citrus Scrub&Massage на O.P.I
може да се купи за: скраб – 38 лв., крем – 32 лв.

Ароматът на серията “Тропически цитрус” за маникюр и педикюр ще ви помогне да се пренесете в райско място. Захарните кристали и плодовата киселина в скраба се справят дори и с най-загрубялата кожа. Екстрактът от кокос, авокадо, лайм, карите и олио от авокадо в масажния крем са избрани заради омекотяващите и хидратиращи свойства, задължителни при СПА процедура.


Lipidiose Nutritive на Vichy
може да се купи за: флуид и концентрат – по 24.38 лв.

Време е да престанете да се взирате в огледалото и да се заемете с тялото. Още повече, че с възрастта клетъчният метаболизъм се забавя и синтезът на липиди намалява. Резултатът е сухи зони, лющеща се и груба кожа. Викайте майсторите по поддръжката – олигозахариди, пептиди и масло от макадамия, да възстановят повредите. Ще ги откриете на работното им място – в подхранващия флуид и концентрата за тяло.


Intense Repair на Nivea
може да се купи за 9 лв.

Нещото, което всяка жена прави без да се замисля, е да прокара пръсти през косата. Кремът за разресване дава зелена светлина на привлекателния за мъжете жест. Ценни подхранващи масла правят непокорната чуплива коса отново красива и бляскава. Без отмиване. 


Nutritionist Caffeine Eye RolL-On на Garnier
може да се купи за 13.50 лв. 

Не си мислете, че изискванията към продукта за очи са малки. Той трябва да дренира отоците, да заличи тъмните кръгове и да освежи погледа. Всичко това е във възможностите на рол-она с кофеин за очния контур. Известният на всички стимулант активира микроциркулацията, про-витамин В5 хидратира. Металното топче на върха едновременно масажира и охлажда приятно.  

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР