beauty дневник бр. 111

Готова ли си в името на любовта да отровиш? Отговор на въпроса дава ароматната трилогия Poison на Dior в чест на Свети Валентин. „Отровата” (именно така се превежда името) - далеч по-безопасна от арсеника на прочутата кралица, преминава през затворения флакон...

Свобoда Сидерова 25 February 2009


1. открий тайната на Катерина Медичи


Готова ли си в името на любовта да отровиш? Отговор на въпроса дава ароматната трилогия Poison на Dior в чест на Свети Валентин. „Отровата” (именно така се превежда името) - далеч по-безопасна от арсеника на прочутата кралица, преминава през затворения флакон така, както ароматът на енфие през стара китайска кутийка. Именно тя е повлияла на дизайна на бутилката. Парфюмите – Midnight, Pure или Hypnotic от семейство Poison не убиват обаче, а съблазняват като любовен еликсир.


2. съчетай грижите срещу косопад с наслада


Ако не вярваш на психотерапия от рода на „загубата на коса е нормално сезонно явление”, посети някой от салоните на Кerastase, където ще ти предложат терапията Aminexil GL. Задачата на молекулата аминексил е да предотврати втвърдяването на колагеновата капсула около косъма. Оставайки мека, тя го държи на място. От своя страна комбинацията GL (глюкоза и липид) възвръща жизнената му сила. Програмата включва шампоан-вана срещу косопад, маска за уплътняване и масаж с ампули (по 3 седмично в продължение на 6 седмици или по 1 всеки ден). Цената на терапията е 50 лв.


3. покажи му тъмната си страна


(или светлата) според случая. Това не значи да разкриеш двусмислената женска природа навръх празника, а да демонстрираш висш пилотаж в макияжа. Това може да стане с палитрата Prisme Again! Eye and Lip на Givenchy в цветовете на мистигчния аромат Ange ou Demon на марката. Сенките в черно и бяло, червилото и блясъкът ще му дадат храна за размисъл каква си всъщност - ангел или демон. Нашият съвет – не се разкривай напълно и го дръж нащрек. За по-интересно.


4. постави лицето си под лунна светлина


Според легендата нощното светило разхубавявало, затова източните красавици излагали лицето си под светлината му. Chanel измисли начин как да ти спести ставането посреднощ. Прозрачният флуид Le Blanc de Chanel привлича светлината като магнит. Освен от бленувания млечен тен – ефектът е като при прожекторите във фотостудио, ще останеш очарована и от гладкостта му благодарение на екстракта от кафяви водорасли и див лешник. Наслади се още на финия блясък на прахообразната пудра Cristalline.


5. разтълкувай израза „родена със сребърна лъжица”


Не е късмет, както си мислиш. Явно орисниците също са били поразени от бича божи целулита и придвидливо са ти оставили инструмент, за да го пребориш. Трябва ти антицелулитен крем и една по-голяма лъжица. Намажи я с него и започни от дупето. Масажирай с кръгови движения от центъра към краищата. После – отдолу нагоре. При краката и бедрата запомни последователността на движенията. Вътрешната страна на бедрата се обработва отдолу нагоре, а външната - обратно. Масажът няма да е резултатен, ако пипаш леко. Действай енергично.


6. научи системата 8-0-4


Няма нищо общо с песента на Кали 4-4-2, но пак става дума за победа. Имаш малко повече от седмица, за да заличиш злоупотребата с шоколада и тортичките. Загадъчното число в името на хранителната добавка за отслабване 804 Starter на 3Chenes се разшифрова така: за 8 дни, през които чувстваш 0 умора, ще се разделиш с 4 кг. Опаковката съдържа по 8 таблетки за през деня и вечерта, 8 пакетчета разтвор за пиене, 1 опаковка суха супа. Този неособено труден период не изключва удоволствия за небцето. Кои са разрешените храни виж в ръководството за отслабване.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР