beauty дневник (бр. 110)

Мисията е възможна, особено ако ти удари рамо маестрото на висшата мода Валентино. Принципът му, че една жена трябва да привлича погледите като влезе в стаята, е намерил ароматно превъплъщение във версията на Rock‘n Rose - Rock‘n Rose Couture.

Свобoда Сидерова 24 February 2009



1. демонстрирай rock-поведение с привкус на hаute couture
Мисията е възможна, особено ако ти удари рамо маестрото на висшата мода Валентино. Принципът му, че една жена трябва да привлича погледите като влезе в стаята, е намерил ароматно превъплъщение във версията на Rock‘n Rose - Rock‘n Rose Couture. Съпротивата е безмислена. А и кой би устоял на провокативното ухание на момина сълза и роза. Ако се чудиш какво да облечеш за събитието, приватизирай идеята от дизайна на флакона – черна дантела с акцент красиво цвете. Истинско усещане за hаute couture.

2. бъди в течение на новостите
За теб няма тайни в света на красотата. Помисли пак. Понякога можеш да се натъкнеш на нещо, което ще те накара да повярваш в дядо Коледа. Колумбийската компания Milos например разработи Dermasolutions Toallitas Autobronceadoras - хавлии за придаване на... загар. Или да вземем блясъка за устни LipFIT Lip Balm Curb Your Appetite, който намалява апетита благодарение на аромата на мента и грейпфрут. А как ти се струва биоразлагаща се гилза на червилото PlantLove на канадската марка Cargo от житни растения? След 100 дни няма никой. Нещо да кажеш?

3. разбуди хищника в себе си
като придадеш „животински” ефект на миглите. Пронизващ, омагьосващ и непокорен, погледът на голямата дива котка хипнотизира плячката, в случая мъжете, без проблем. Ще го постигнеш със спиралата Lash Queen Feline Blacks на Helena Rubinstein. Дизайнът, изпъстрен с тъмни петна (печатани са едно по едно), напомня кожата на леопард. Но и без него, ще ти се прииска да купиш колекционерското издание, като видиш как гледа Деми Мур, рекламното лице на марката. Дръзко е меко казано. Направо те изяжда на една хапка. Р-р-р...

4. изготви нов маршрут на красотата
който минава през центъра Airini на ул. Луи Пастьор 30, тел. 925 20 82.
Да се обградиш с разкош, значи да си направиш стилна прическа, маникюр или просто да релаксираш, но в красива обстановка с усет към детайлите. Името на центъра „Айрини” произхожда от английската дума air и е обвързано с философията фен-шуй. Наред с познатите СПА удоволствия - баня на Клеопатра, винотерапия, процедура с екомед, можеш да опиташ и нещо вълшебно – родопски масаж с топли керемиди и билкови масла. (Как само звучи?) Ако ти предстои важна среща, подложи се на 90-минутната програма за мезотерапия, микропилинг и лифтинг с говорещото име B.D.R. (Beauty Defect Repair).

5. открий магията на перфектния тен
Повечето тонални средства са с течна консистенция, което означава, че лесно се разтичат и натрупват върху кожата. От своя страна плътните са с гладко покритие, но трудно се нанасят. Царете на грима от Max Factor измислиха как да избегнат минусите и на двата вида. При контакт с кожата плътната текстура на фон дьо тена Miracle Touch се превръща в течна. Резултатът е наистина впечатляващ – порцеланова кожа с нежна текстура и гладко покритие само с едно докосване. Наистина вълшебно.

6. преразгледай отношението си към диетата със сокчета
Ако говорим за плюсовете и минусите на монодиетата, по време на която се консумира само фреш, по-скоро вторите са повече. Гладният блясък в очите и запеченият стомах са едно на ръка. Къде по-страшно е, че не получаваш необходимите хранителни вещества и наред с гликогена на черния дроб разграждаш собствен белтък. Най-важното обаче е, че теглото, което си успяла да свалиш, бързо се връща. Оптималният вариант е разтоварващ ден на сокове веднъж седмично. В 1.5 л фреш добави също толкова вода и пий до 19 часа.
 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР