Семейна ваканция в емирството на чудесата с Emirates

На Дубай спокойно можем да погледнем като на едно от чудесата на света – там всичко е най. В емирството се намира най-луксозният хотел на света – Бурж Ал Араб, най-високата сграда на земята – Бурж Дубай.

Адриана Попова, Милена Динкова 08 July 2009

На Дубай спокойно можем да погледнем като на едно от чудесата на света – там всичко е най. В емирството се намира най-луксозният хотел на света – Бурж Ал Араб, най-високата сграда на земята – Бурж Дубай (който в момента се издига на над 800 м височина и ще бъде открит през септември 2009). Също така може да се насладите на изкуствения остров Палмата, най-големия мол в света и ски пистата сред пясъците.

 

[[photo:1133]]Сега имате уникалната възможност да посетите емирството на чудесата - при това с цялото си семейство, благодарение на авиокомпания Emirates. Новата промоция „Деца пътуват безплатно“ предлага невероятни отстъпки в цените. Тя продължава до 20 септември и съвпада с Летния фестивал на изненадите, който събира всевъзможни изкушения за семейството.
Програмата осигурява на едно дете под 16 г. безплатен полет и на максимум две деца, придружени от двама възрастни, безплатен престой, храна и забавления в Дубай. В промоцията са включени входните такси за едни от най-привлекателните туристически атракции. Сред забавленията, до които вашите деца ще имат безплатен достъп, са гигантският аквапарк Wild Wadi Water Park, Аквариумът, подводната зоологическа градина и ледената пързалка в мол Дубай. В шопингцентъра през юни отвори врати и закритият парк Sega Republic. Останалите предложения са за боулинг, голф, картинг, както и разходка сред водните обитатели на Изгубените стаи в новооткрития хотел Atlantis, който се намира на входа на Палмата. Изкушенията за родителите са безчет: от обиколка на суковете – традиционните пазари, до вълнуващите пустинни сафарита. А отстъпките, особено в гигантския мол Дубай, ще осигурят на семействата възможност за достъпен шопинг. В тази връзка новината, че в самолетите на Emirates наскоро беше увеличено максималното тегло на безплатния багаж, звучи окуражаващо за всеки шопингманиак. В промоцията участват 33 хотела в Дубай – от петзвездни до апартаменти със сервизно обслужване. Тя важи и за онези, които пътуват с авиокомпанията до емирството от избрани дестинации в света и включва посрещане и помощ на международното летище Дубай. „Това, че пътят, престоят, храната и забавленията на децата са безплатни, снема голяма част от финансовата тежест на семейния бюджет – каза по повод промоцията Набил Султан от Emirates. –Надяваме се, че с това предложение ще дадем възможност на повече семейства да осъществят годишната си почивка в тази вълнуваща дестинация.“
Казват, че в Дубай се чувстваш с единия крак в историята на Арабския свят, а с другия - в бъдещето на света. Бъдете в това приключение цялото семейство – заедно!


За подробна информация и резервации се обръщайте на адрес:  „Конкорд Интернешънъл“ - Генерален агент за продажбите на Емирейтс, София , бул. Витоша 44, тел. 02/933 10 66, e-mail: [email protected].

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР